Együttesünk a találkozó elején szerzett vezetést a román U21-es válogatott Firtulescu szabadrúgásból, 20 méterről szerzett góljával. A folytatásban a kapuk keveset forogtak veszélyben, és kiegyenlített volt a játék. A második félidőben a Szpari veszélyesebben támadott, és ennek a 73. percben meg is lett az eredménye, amikor Szilágyi Péter egyenlített. A hajrában az ex-kaposvári Jánvári gólját les miatt nem adta meg a játékvezető, Szathmári lövése után pedig a kapufán csattant a labda. Több gól már nem esett, így 1-1-es eredménnyel ért véget a kilencven perc.

florean


A múlt héten szerződtetett két francia belső védő után egy román támadóval erősödött a Rákóczi kerete – jelentette be Illés János ügyvezető-elnök. A 21 esztendős Andrei Florean meggyőzte eddigi teljesítményével a szakvezetést arról, hogy erősítést jelenthet a tavaszi szezonra. A futballista a Bihor neveltje, az ősszel a Sageata Navodari játékosaként tizenegy mérkőzésen lépett pályára a román élvonalban.

További friss hír, hogy Waltner és Jánvári után Babic szerződését is felbontotta a klub, Zámbó Bence viszont bejelentette távozási szándékát.

A kaposváriak szombaton utaznak haza Debrecenből, és keddtől itthon folytatják a munkát. A fiúkra vár még egy edzőtábor: február 8-a és 19-e között a törökországi Antalyában folytatják majd a munkát.

Címkék: magyar, nb1, rákóczi, kaposvári, sport