Mint ismeretes, a lányok az elmúlt hétvégén a Zvezdniy Sports Complexben szokatlan légkörben megkezdték klubunk történetének első EHF Kupa szereplését, amely nem sikerült túlzottan fényesen, hiszen a tizenhat közé jutásért vívott párharc első mérkőzésén együttesünk meglehetősen rossz napot kifogva nagy arányú vereségbe (41-28) szaladt bele, pedig több volt abban a hatvan percben.

Sokkal több volt ebben. Annak ellenére is, hogy az erőviszonyokkal mindenki tisztában van, és tisztában is volt. A Siófok KC-Galerius Fürdő alapvetően tisztes helytállás reményében utazott 3300 kilométert oda és vissza, de az eredmény alapján ebből a tervből sokat nem sikerült megvalósítani, hiszen a tizenhárom találatnyi hátrány több, mint tetemesnek mondható, pedig a látottak alapján volt realitása a szoros találkozónak. A múlt elmúlt, lányaink hétfőn Kiss Szilárd vezetésével tiszta lappal egy újabb kemény hétbe vágták fejszéjüket, s az elszántsággal, akarattal nincs is probléma: csapatunk célja, hogy hazai környezetben szoros mérkőzést vívjon a HC Astrakhanochka Astrakhan alakulatával, nem elvetve a győzelem lehetőségét, melynek kiharcolásában a remélhetőleg teltházas publikum hatékony segítséget nyújthat!

A felkészüléssel kapcsolatosan sajnos mindenképpen meg kell említeni, hogy nem éppen ideális mederben zajlik a munka, ugyanis több apró sérülés mellett Bogdanovic Annamária arcüreggyulladással bajlódik, rutinos játékosunk csütörtökig csak a lelátóról szemlélhette a társakat, míg Léránt Vivien továbbra is vállsérülése miatt kényszerül az oldalvonalon kívülre.

Együttesünk mellett természetesen a háttérben sem kis szervezőmunkát igényel a november 17-i nap, klubunk vezetői mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a Siófok Kézilabda Club első hazai EHF Kupa találkozója akadálytalanul, gördülékenyen megrendezésre kerülhessen. A belépőjegyek egységesen, kedvezmények nélkül 2.000 forint/fő áron kerülnek majd értékesítésre. Fontos információ, hogy jegyelővételre, illetve foglalásra nincs lehetőség, a belépőket kizárólagosan a mérkőzés napján, tehát november 17-én, a helyszínen lehet majd megváltani. Pénztárnyitás 14:00 órakor!

(siofokkc.hu)

Címkék: ehf, kézi, nők, kupa, siófok, sport