Győzelemmel kezdte az újesztendőt a kaposvári férfi röplabdacsapat. A veretlen éllovas hullámzó teljesítménnyel is 3-0-ra verte a négy közé vágyó dágiakat.

- Most az elsődleges szempont a három pont megszerzése volt. A játék is akadozott, ami betudható az időpontnak. Felborult a szokásos bioritmusunk - mondja a Fino Kaposvár SE játékosa, Nacsa Gábor.

A somogyiak az elmúlt évekhez hasonlóan nem unatkoznak majd januárban: szinte egymást érik majd a mérkőzések. Az előttünk álló hétvégén dupla forduló következik két fővárosi gárda ellen. A Fino pénteken 18 órakor a jó erőkből álló MAFC otthonában lép pályára, vasárnap 17 órakor pedig a Csepelt fogadja a városi sportcsarnokban.

Nacsa Gábor hozzátette, hogy ennél csak jobb jöhet. A héten kezdték az edzéseket, érezték, hogy még nagyon idény eleji a forma. Reméli, a január is úgy sikerül, mint a korábbi hónapok, szeretnék ezeket a heteket is győzelmekkel zárni.

A bajnoki meccsek mellett egy Magyar Kupa-negyeddöntő találkozó is vár a társaságra januárban.

- Következő mérkőzéseken könnyebbek az ellenfelek, de sűrű lesz a program. A kupában például a Budapest-bajnokság éllovasával játszunk egy Munkácsy-méretű teremben. Nem lesznek ideális feltételek, de egész évben azért készültünk, hogy ezeket a feladatokat meg tudjuk oldani - mondta a Fino Kaposvár SE vezetőedzője, Demeter György.

A szakvezető abban bízik, hogy a sérülések és a betegségek is elkerülik a csapatot, így összejöhet a bravúr, és a Fino veretlenül fejezi be a bajnokság alapszakaszát.

Címkék: bajnoki meccsek, Demeter György, helyi hír, Fino, röplabda, sport