null

Azonban hasznosabban is el lehet tölteni azt a napi fél-egy órát, amíg beérünk a munkahelyünkre a közösségi média felületeinek pörgetése helyett: hallgassuk például a VOIZ hangoskönyveit! Itt hatalmas a választék, így cikkünkben most bemutatjuk, melyek a legnépszerűbb alkotások.

Milyen témakörök közül választhatunk?

Sokan nem is tudják, hogy van lehetőség a telefonra letöltve könyvet hallgatni – és a többség ráadásul úgy gondolja, csak szépirodalmi művekkel találkozhat egy ilyen alkalmazásban. Holott a VOIZ oldalán számos témakör fellelhető. Íme, néhány:

- Vállalkozás, üzlet
- Kommunikáció, párkapcsolat
- Marketing és értékesítés
- Pszichológia, önismeret
- Életmód, egészség
- Ismeretterjesztés

A legnépszerűbb kategória azonban mind közül az Ezotéria, spiritualitás, vallás, ahol közel 100 könyv kapott helyet. A napjainkban divatos szerzők mind képviseltetik magukat. Sok műben esik szó a tudatalatti hatalmáról vagy éppen a manifesztációról.

A legkedveltebb ezoterikus hangoskönyvek

Talán a legismertebb mű a témában Rhonda Byrne: A Titok című alkotása, amely valóban egy alapolvasmány. Annak idején is sokan megvásárolták, de amióta hangoskönyv formátumban is elérhető, még többekhez eljut az üzenete.

A jó tanácsok, amiket itt kapunk, segíthetnek abban, hogy rendbe tegyük életünk különböző területeit: egészség, szerelem, pénz, önbizalom. A közel 6 órás hanganyagot különböző előadóktól hallgathatjuk meg, Ruttkay Laura, Barbinek Péter, Vándor Éva és Pálmai Szabolcs is ott van a felolvasók között.

Napjainkban bestseller írónak számít a területen Neville Goddard, aki több könyvvel is képviselteti magát a kínálatban. A Tudatosság hatalma című művét Vári Attila tolmácsolja. Itt is szó esik a teremtésről, a hitről és a szabad akaratról is.

Dr. Joe Dispenza nevét is meg kell említenünk: A placebo te magad légy! című bestseller is elérhető a VOIZ oldalán – 14 óra 52 percben!

Coelho és Szepes Mária spirituális regényei

Aki kedveli az ezoterikus irodalmat, annak Paulo Coelho kisregényeit érdemes választania a hangoskönyvek közül: Az alkimista, A Zahír és A portobellói boszorkány mellett Az íjász című alkotás is felkerült az oldalra.

Nagy szerencse, hogy meghallgatható Szepes Mária több alkotása is. A vörös oroszlán szintén egy alapmű – ezzel érdemes kezdeni, Kerekes Andrea csodás hangján szólal meg a regény.

Folytatásként választhatjuk a Raguel hét tanítványa regényt, majd jöhet a legújabb könyv, a Varázstükör. Ezek egytől egyig hiánypótló alkotások: az Ezotéria nagyasszonya néven is ismert alkotó műveit hangoskönyvben máshol nem találjuk meg.

Aki pedig nem az írónő regényeire kíváncsi elsősorban, hanem a jó tanácsait hallgatná meg, annak A mindennapi élet mágiája című alkotást ajánljuk a figyelmébe – és talán hamarosan a sorozat többi része is felkerül a hangoskönyvek közé.

Címkék: voiz, reklám