null

Sokféle funkciót betölthetnek!

Az EcoModul akár azonnal szállítható mobilházakat is kínál azon érdeklődők számára, akik szeretnék a lehető legrövidebb idő alatt tökéletesen telepítve tudni az általuk megrendelt ingatlant. Mindössze a telket, területet kell biztosítani ahhoz, hogy gyorsan kiszállításra és telepítésre kerülhessen az adott épület, attól függetlenül, hogy az később milyen szerepet fog betölteni. 

Egy mobilházat ugyanis használhatunk magáncélra, akár saját lakásként, vendégházként, önálló kuckóként fiatal felnőtt gyermekeink számára, de természetesen a szokásos funkcióban is hibátlanul teljesítenek, hiszen nagyszerű hétvégi házként vagy nyaralóként is beválnak.

Vállalkozásként pedig lehet belőle iroda, telephely, raktár, bemutatóterem, kiállítóterem, vendéglátóegység, például büfé, de ha a cégünk fő profilja az, hogy nyaraltasson másokat, akkor ahhoz is optimális megoldásnak fog bizonyulni.

Valóban gyorsan elkészülnek

Mivel nincs szükség építkezésre, sőt, még alapozásra sem, ha a talajcsavarokkal történő rögzítést választjuk, ezért ez a legrövidebb idő alatt elkészülő ingatlantípus jelenleg a piacon. Ez még tovább fokozható azzal, ha olyan modellt választunk, hogy tervezésre és gyártásra már nem lesz szükség, hiszen gyakorlatilag a raktárból elérhető.

Viszont ha egyedi elképzeléseinket szeretnénk valóra váltani, egy kicsivel több türelemre lesz szükségünk, habár ez még mindig meg sem közelíti azokat a határidőket, amikkel egy normál építkezés során kellene szembesülnünk.

Némi talajrendezést és előkészítést követően máris következhet a szállítás, telepítés, és akár azonnal használatba is tudjuk venni ezt követően az ingatlant.

Négy évszakos kivitel, környezettudatos választás

Az EcoModul mobilházait szendvicspanel technológiával gyártják, azaz eleve a falak közé helyezik a megfelelő vastagságú PIR szigetelést, az optimális energiahatékonyság kialakításának érdekében. Ennek köszönhetően sem hűteni, sem fűteni nem okoz majd nehézséget, azaz minden évszakban tudjuk az épületet használni, ráadásul a hő megtartásában is kitűnően fog tudni teljesíteni.

A relatív kisebb belterekben gyorsabban, hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával tudjuk az optimális hőfokot kialakítani, így még gazdaságosabban tudunk bánni az energiával.

Valóban mobil megoldás

A talajcsavarokkal rögzített konténerházak gyakorlatilag szabadon áthelyezhetőek, ha az épületet új helyszínre akarjuk szállíttatni, ráadásul a meglévő csavarok is újra felhasználhatóak lesznek. Mindez azt jelenti, hogy egy esetleges költözésnél sem kell értékesítenünk a meglévő ingatlant, és egy újba költöznünk.

Címkék: ecomodul, reklám