null

Igazán különlegesek például a Baby Lion elektromos járművei, amelyek vezetését a család legifjabb tagja is meg tudja oldani – már ha elmúlt 2 éves! Érdemes a kínálatban szétnézni, de kedvcsinálóként mi is bemutatunk pár kedvelt modellt.

Elektromos kisautók gyerekeknek

Nehéz jó játékot találni a folyton izgő-mozgó csemetéknek! Az elektromos kisautókkal azonban biztosan nem lőhetünk mellé, hiszen ezek egyrészt nagyon vagány járgányok, másrészt akár 8 éves korig is használhatók – sőt, bent a lakásban is lehet őket hajtani.

Persze elsősorban szabadtéri játékok ezek, és céljuk a szórakoztatás, ugyanakkor egy kisebb távot is meg lehet velük tenni: például a gyerkőc elkísérheti ezzel a szülőt a pár száz méterre található boltba, vagy akár a játszótérre is érkezhet egy kisautóval a lurkó. A többiek biztosan csodálattal néznek majd rá!

A tölthető, elektromos kisautók használata nagy koncentrációt igényel, hiszen a pedálokat és a kormányt is használni kell vezetés közben – ennek ellenére a kicsik odáig vannak ezekért a fantasztikus járgányokért!

Nem is véletlen, hiszen egyes modellek megszólalásig hasonlítanak az eredeti gyártmányokra, tehát egy Mercit vagy egy Audit is vezethet a gyermekünk már 2 évesen is!

Mit kell tudni ezekről a járművekről?

A kisautók komoly járgányok, csak szülői felügyelet mellett szabad őket használni. A Baby Lionnél kapható modellek 2 ajtósak, 2 személyesek – így a csemeténk kis barátja is helyet foglalhat bennük, és kezdődhet a kocsikázás!

Az elektromos autók távirányítóval is működtethetők, míg a gyerkőc kisebb, érdemes így használni. A töltést követően azonban ezek a kocsik maguktól is mennek – ahová a sofőr viszi őket. A kormánykerék használatának módját tanítsuk meg a gyerkőcnek! Vigyázzunk, hogy ne legyenek akadályok az úton, ahol a csemete vezeti az autót.

Előre- és hátramenetben is lehet egyébként haladni a kis kocsival, a sebesség elérheti az akár 5 km/h-t is! Az ülés bőrből készült, az autó kerekei pedig EVA habból. Többféle színben is rendelhetők ezek a járgányok a fent említett webáruházból.

Milyen más járművek vannak még?

Jó hír, hogy a kínálatban nemcsak a Hoops márkájú elektromos kisautókat találjuk meg, hanem vannak kismotorok is: a Moni Bo Colombo elektromos 3 kerekű kismotor például egy új modell, amely iránt máris sokan érdeklődnek.

Ez a darab 3 éves kortól használható, teljesen biztonságos, de célszerű egy sisakot is venni hozzá. MP3 lejátszó is van beépítve a kismotorba, ezért akár zenét is lehet hallgatni a “száguldozás” közben.

Természetesen ezt a járgányt is csak szülői felügyelet mellett használhatja a gyermek, sík terepen. Az ergonomikus, ízléses, élethű kialakítás itt is adott: érdemes közelebbről is megtekinteni a terméket a Baby Lion oldalán.

Címkék: baby lion, reklám