null

A cégek számtalan helyzetben használják vásárlásösztönzésre, de az idei év nyara is egyértelműen a sportról szól. Itt a futball Európa-bajnokság, amit majd az olimpia fog követni. Tökéletes lehetőség egyedi sportruházat készítésére.

Minden sportághoz megtalálhatjuk a megfelelő kiegészítőt

Mind az egyéni, mind a csapatsportok esetében jól jön egy új mez, nadrág vagy bármilyen más ruházati kiegészítő. Lehet az egy szimpla csuklószorító, de egy sapka sem árt, ha a tűző napon mozgunk odakint. A Zefi Reklámajándék ruházati kategóriájában minden szükséges terméket megtalálhatunk. Kivétel nélkül mindegyik logózható, egyedi emblémával látható el. Ezeket a ruházati cikkeket nem csupán sportoláshoz vehetjük fel. Ha valaki a hétköznapokban a sportos stílust képviseli, a mindennapokban is hordani tudja őket. 

Egyedi üzeneteket, logókat lehet rajta elhelyezni, a hátára az illető nevét is felírhatjuk. Meglephetjük vele a munkatársakat például egy céges sportnap, csapatépítő előtt. Segíti az összetartozás érzetét növelni, a pozitív légkör és hangulat kialakulásához is hozzájárul egy ilyen ajándék. 

Az egyedi sportruházat tökéletes lehetőség arra, hogy egy egyesületet, amatőr vagy profi csapatot támogassunk. Ma már egyre népszerűbb az a megoldás, hogy egy cég egy kisebb helyi egyesületettel alakít ki partneri kapcsolatot. A mezen el lehet helyezni a csapat és az adott játékos nevét, a csapat címert és persze a szponzor logóját.

Ha pedig egy saját rendezvényt szervezünk a szabadban, minden jelenlévő kaphat egy egyedi sportpólót, amin az esemény neve, emblémája szerepel. Ezzel egy örök emléket adunk az embereknek. Érdemes a grafikára is figyelmet fordítani, hogy olyat alkossunk, amit a hétköznapokban is nyugodtan viselni lehet.

Az egészséges életmód népszerűsítése

Sportolni mindenki szeret, de legalább szüksége van rá. A vásárlók előtérbe helyezik azokat a cégeket, amelyek az egészséges életmódot, a mozgást népszerűsíti. Ehhez tökéletes marketingeszköz egy egyedi sportruházati cikk. A reklámajándék lehet egy sapka, póló, nadrág vagy bármi más apróság. A célközönség lehet a potenciális vagy meglévő vásárlók köre, de a munkatársaknak és üzleti partnereknek is adhatunk egy egyedi ajándékot.

Mindent egyszerűen beszerezhetünk

Ha egy céges sportnapot nézünk, akkor számos apróságra lesz szükség. Először is ott vannak a pólók, amiből minden résztvevőnek adni kell egyet. Ha különböző csapatokat tervezünk, akkor az eltérő megjelenésről is gondoskodni kell. Ezenfelül a díjazottaknak érmet, kupát is kell készíttetni. Akár egy komplett ajándékcsomagot is összeállíthatunk minden jelenlévőnek, hogy senki se távozzon üres kézzel. Ma már több ezer reklámajándék közül lehet válogatni, amelyek csak arra várnak, hogy egyedi logóval lássuk el őket.

Címkék: zefi reklámajándék, reklám