De ha ez sikerül, akkor biztos lehetsz abban, hogy mindenki boldogan távozik majd. Ráadásul az esemény végén még egy mókás csoportképet is tudtok készíteni, amelyet aztán kinyomtattathattok egy igényes vászonkép formájában a Plakát Nyomdával, hogy kitegyétek a falra.

És ha már a Plakát Nyomdát emlegettük, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy velük brandingelt papírtáskát is tudsz készíttetni, amelyben elhelyezhetsz néhány apróságot, hogy meglepd a kollégákat.

Mire figyel a szervezéskor?

Az első az emberek igényei, akikkel együtt dolgozol. Akár egy multicéget, akár egy kisebb vállalkozást vezetsz, komoly támpontot adhat a csapatépítő megtervezéséhez, ha megkérdezed őket arról, hogy mit csinálnának szívesen. Erre az egyik legegyszerűbb módszer, ha összeállítasz egy rövid kérdőívet.

Emellett nem árt arra is odafigyelned, hogy valamilyen kihívást jelentő fő program is helyet kapjon egy csapatépítőn. Ez ugyanis nemcsak a kollégák közötti versenyszellemet indítja majd be, hanem fontos dolgokat is megfigyelhetsz, például, hogy kinek miben rejlik az erőssége, vagy mennyire tud csapatban dolgozni.

Mindezeken túl fontos még az is, hogy mindenkinek jusson lehetőség a csapatépítésben való részvételben, persze, ha valaki plusz munkának vagy kényszernek érzi, akkor nem erőltetni a dolgot. De ha olyan programot vagy programokat választasz, amelyek mindenki számára komfortosak, akkor ezzel valószínűleg nem lesz gond.

Pár szó a helyszínről és az időpontról

Ha szeretnél biztosra menni, akkor fontos, hogy legyen egy kültéri és beltéri helyszín is, így ugyanis így időjárástól függetlenül szerezhettek kellemes élményeket.

Továbbá fontos ügyelned az időpontra is! Egy őszi esemény esetében érdemes egy esőnapot választani, hogy a kültéri programok is a lehető legnagyobb eséllyel megvalósulhassanak.

A szervezés időben történő elkezdése

A kellemetlen meglepetések elkerülése végett érdemes a csapatépítő szervezését időben elkezdeni. Gondolkodj azon, hogy milyen étel vagy ital legyen felszolgálva, hol legyen a szállás, és így tovább!

Ha úgy éreznéd, hogy egyedül nem menne, kérj nyugodtan segítséget profiktól! Manapság már számos olyan cég van a piacon, akik az ilyen rendezvények lebonyolítására specializálódtak.

Bízunk abban, hogy hasznosítani fogod tudni majd az útmutatónkat, és sikerül egy olyan csapatépítőt szervezni, ami összekovácsolja a csapatot, és mindenki örömmel vesz rajta részt.

Címkék: plakatnyomda, csapatépítő, poszter, nyomtat, tapéta, falmatrica, nyomda, dekoráció, plakát, fénykép, fotó, reklám