null

Így válasszunk függőágyat

Több tényezőt is érdemes figyelembe venni, amikor függőágyat választunk. Ilyenek a méret, a használat módja, hisz sokan nem otthonra, a kertbe telepítik a függőágyat, hanem viszik magukkal túrázni és adott esetben abban is alszanak. Szintén sarkalatos kérdés, hogy milyen tartozékok szükségesek a felállításhoz. 

A BestMarkt kínálatában többféle függőágyat találunk, színben és anyagban, méretben is sokféle terméket, melyeket kényelmesen, online meg tudunk vásárolni a nap 24 órájában. 

Klasszikus és modern darabok

Olyan klasszikus darabokat is vásárolhatunk, melyeket két fa közé tudunk rögzíteni, de külön kereteket, állványokat is beszerezhetünk. Ezenkívül olyan modern, kényelmes ágyak is léteznek, melynek fekvőfelülete stílusosan ívelt, pontosan illeszkedik az emberi testhez. 

Érdemes a tartós, időjárásálló változatokat keresni, és feltérképezni a kiegészítők széles skáláját. Mint amilyen egy hőbetét, melyet a függőágy alá rögzíthetünk. Az üvegrost tölteléknek köszönhetően hideg időben is tudjuk használni a függőágyat, és az egésznek a súlya még az egy kilogrammot sem éri el. 

Vagy akár saját keretet is vásárolhatunk a függőágynak, mint amilyen a vörösfenyőből és rozsdamentes acélból készült keret. Nagy előnye, hogy bárhol fel tudjuk állítani. Vagy választhatunk függőágyunknak védőponyvát is. Ez esős időben megvédi az ágyat, egyszerűen rögzíthető, ha pedig szép idő van, egy mozdulattal el tudjuk távolítani. 

Fontos a méret

A függőágy kiválasztásnál mindig nézzük meg a pontos méretet. Azt, hogy milyen széles és hosszú az ágy, illetve az is nagyon fontos, hogy mekkora a terhelhetősége. Ha családilag szeretnénk pici gyerekekkel a függőágyban játszani, ne egy 100 kg terhelhetőségű ágyat válasszunk. Nézzük meg azt is, hogy mennyi az ágy teljes hossza, és ezenkívül a fekvőfelület nagyságáról is tájékozódjunk. 

Ha pedig nem otthoni használatra keresünk függőágyat, hanem szeretnénk kirándulásainkra magunkkal vinni, akkor bizony a súly is nagyon fontos. Hiszen egy-egy hosszabb túrán igen nagy jelentősége van annak, hogy mennyi holmit cipelünk magunkkal. 

Ha pedig már meghatároztuk az alap igényeinket és felállítottuk a saját kritériumainkat, valamint átgondoltuk azt, hogy mire is fogjuk használni az ágyat, jöhet a következő lépés. Ez pedig maga az esztétikum, tehát a színek, minták, az anyag, a stílus kiválasztása. Ez már az élvezetesebb rész, azonban itt is legyünk figyelmesek: minél tartósabb terméket válasszunk. Természetesen a kényelmi szempontokról se feledkezzünk meg, egy anyag ugyanis lehet erős, tartós, mindemellett puha és kényelmes is. 

Címkék: függőágy, reklám