null

Különösképp igaz ez az audiofilekre, akik nem viccelnek, ha minőségről van szó, és akár komoly összegeket is képesek elkölteni egy prémium hangrendszerre.

De néha még a legnagyobb zenerajongóknak is ki kell mozdulniuk otthonról, ám a többségükben él a vágy, hogy a kedvenc dalaik ilyenkor is elkísérhessék őket. Hordozható hangfalból bömböltetni a zenét a nyílt utcán azonban nem az ő műfajuk, a minőségi fülhallgatók használata viszont annál inkább. A Stream Audiónál kapható prémium fülhallgatókban pedig biztosan nem fognak csalódni. 

Zárjuk ki a külvilágot!

A saját autónkban a fedélzeti audiorendszerrel még úgy-ahogy meg lehet oldani a zenehallgatást, de tömegközlekedéssel utazva ez már nem opció. Ám ha ott lapul a zsebünkben egy Bluetooth fülhallgató, akkor ezt csak össze kell párosítani az okostelefonunkkal, és máris újfent hódolhatunk a zene élvezetének.

Az in-ear kialakítású készülékeken egy gumiharang található, ami nem csupán a tökéletes illeszkedést segíti, hanem a külvilág hangjait is kizárja. Sőt, egyes termékekben már aktív zajszűrő funkció is található, ami gondoskodik róla, hogy tényleg semmilyen külső zaj ne zavarja meg a zenehallgatást. 

Miért lenne muszáj hallgatnunk a buszon a körülöttünk ülők fecsegését, a kisgyerekek sírását vagy a mellettünk ülő szüntelen szipogását, ha egyszer bosszantó? Figyeljük inkább az ablakon át elsuhanó tájat, miközben a fülünkben a kedvenc dallamaink szólnak, és engedjük szabadjára a fantáziánkat, képzeljük azt, hogy épp egy videoklip főszereplői vagyunk. 

Extra lendület az edzéshez

Ha meg kéne nevezni egy olyan dolgot, ami motivációt ad a sporthoz, a többség alighanem a zenét mondaná. Sokan el sem tudják képzelni azt, hogy néma csendben eddzenek, vagy épp egyáltalán nem az ő stílusuk a konditeremben szóló zenebona. Egy fülhallgatóval viszont ezen is lehet segíteni.

Mivel a Bluetooth-os készülékek vezeték nélkül kapcsolódnak a lejátszóeszközhöz, ezért nincs többé zavaró, mindenbe belegabalyodó kábel, ami korlátozná a mozgást. Egy ilyen fülhallgatóval szabadon lehet futni, kerékpározni, kondigépeken edzeni, tulajdonképp bármilyen mozgásformát űzni. Állítsunk össze egy playlistet azokból a dalokból, amik lendületet és motivációt adnak, és élvezzük a zene erejét sportolás közben is. 

Szolid otthoni zenehallgatás

Bár a fülhallgatókat általában nyilvános helyeken használjuk, olykor viszont otthon is jó hasznukat vesszük. Ha például kisgyermek van a családban, akkor nem hallgathatunk hangos zenét kedvünkre, amikor épp alszik. A fülhallgató hangját viszont nem hallja más rajtunk kívül, így a többi családtag zavarása nélkül hódolhatunk eme hobbinknak. 

Ugyanígy érdemes bevetni akkor is, ha mondjuk este a párunk már pihenni akar, mi viszont még megnéznénk egy részt a kedvenc sorozatunkból. Mi tökéletes minőségben élvezhetjük a legújabb epizódot, a párunk pedig zavartalanul alhat mellettünk. 

Címkék: zene, reklám