null

Hiszen a házi kedvencek élettartama általában sokkal rövidebb, mint a gazdiké. Ha a kor, egy betegség vagy bármi más váratlan dolog miatt mégis eljön ez az idő, akkor ma már van mód arra, hogy tőlük is méltóképpen elbúcsúzhassunk.

Válaszd az egyéniségéhez legjobban illőt

A Házi Kedvenc Hamvasztás sokféle urnát kínál, hogy a kis vagy nagyobb kedvenc hamvait az méltóképpen megőrizhesse. A hamvasztás ugyanis egyre inkább bevett mód a kisállatok elhalálozását követően. Nagyon gyakran a gazdák az otthonukban tartják a hamvakat, sokan - ha megtehetik - ebben temetik el a kedvencüket.

A kisállatoknak szánt urnák számos különböző típusban és anyagból készülnek, így minden gazdi kiválaszthatja az elhunyt kedvenc egyéniségéhez és emlékéhez leginkább megfelelő modellt.

Nagyon elterjedtek a kerámia és fém urnák, ezek többféle színben, méretben és mintával elérhetők. A szomorú eseményt egy kicsit talán feledtetik az urnaválasztás pillanatai, hiszen ilyenkor a kellemes közös emlékeket is fel lehet idézni. Ez pedig már egy kicsit az elengedés és a gyászfolyamat része.

Így is közel lehet hozzád

A kisállat hamvasztást egyre gyakrabban választják a kedvencek elvesztése után. Ez számos előnyt kínál az állattulajdonosoknak, pont emiatt is egyre elterjedtebb manapság ez a módszer. Talán számodra is ez lehet a legjobb megoldás, ha elvesztetted a pajtásod. Mind személyes, mind pedig érzelmi szempontból is azért lehet megfelelő, mert módot kínál arra, hogy az állattól méltóságteljesen és tisztelettel tudj elbúcsúzni.

Az urna, amelybe a hamvak kerülnek, nem nagy méretű, így nem jelent gondot, hogy a gazdi akár magánál tartsa azt. Ez a mobilitás igen sokaknak rengeteget segíthet az érzelmi feldolgozásban, könnyebbé teheti a gyászidőszak borúsabb periódusait.

Megérdemli

Amiről nem szokás olyan nagyon sokat beszélni a gyász idején, az a költségek. Nem elegáns, pedig nagyon is fontos. A hagyományos temetkezési módszerekhez képest a kisállatok hamvasztása általában sokkal gazdaságosabb megoldás. Persze a kisállat temetkezési költségek egyes régiókban jelentősen eltérhetnek, de a hamvasztás minden esetben sokkal költséghatékonyabb alternatívát jelent. Az állatbarátok és állattartók jelentős hányada környezettudatos, így az sem lehet mellékes a számukra, hogy a hamvasztás általában kevésbé terheli úgy meg a környezetet, mint a hagyományos temetkezési módszerek.

A kisállat hamvasztásnál nagyon fontos a megfelelő urna. Mikor kiválasztod azt, vedd figyelembe az elhunyt kedvenced egyedi vonásait és add meg a módját! Emlékezz arra, mennyi csodás idővel és mennyi szeretettel ajándékoztátok meg egymást.

Címkék: hamvasztás, házi kedvenc, reklám