null

Fények nélkül elképzelhetetlenek a karácsonyi ünnepek!

A Metroman.hu elemes LED fényfüzér kínálatának köszönhetően szerencsére nem is kényszerülünk arra, hogy ilyen rémképekkel kínozzuk magunkat. A rövidebb nappalok, a korán sötétedő délutánok szinte könyörögnek egy kis extra világosságért, nekünk pedig minden lehetőségünk meg is van arra, hogy fényárba borítsuk az otthonunkat és a közvetlen környezetét.

Miért pont LED?

Először is azért, mert elképesztően energiatakarékos. Az alacsony fogyasztás egyben azt is jelenti, hogy nagyon sokáig tud üzemelni a belehelyezett elemekkel. Ha szeretnénk, még környezetbarátabbá is tehetjük azzal, hogy elemek helyett akkumulátorokat alkalmazunk energiaforrásként, hiszen azok rengeteg alkalommal újra feltölthetők.

A LED nagyon hosszú élettartammal rendelkezik, és ezalatt végig megbízhatóan ellátja a feladatát. Nem villog, nem pislákol, a felkapcsolást vagy üzembe helyezést követően azonnal teljes fényárral kényeztet bennünket, és a gyakori ki-bekapcsolás sem okoz problémát neki.

Melyiket válasszuk?

A Metroman.hu kínálatából gyakorlatilag bármelyiket. Nyugodtan engedjük szabadjára kreatív energiáinkat, és képzeljük el az összes helyet, ahová fényeket szeretnénk. Az elemes kivitelnek köszönhetően nem fog problémát okozni, ha nincs a közelben konnektor. A napelemes változattal szemben pedig az árnyékos területen való elhelyezés sem jelent gondot.

Válasszunk forma, színhőmérséklet, szín, állíthatóság szerint kedvünkre, és az idei karácsonyt borítsuk teljes fényárba!

Dekorálásra fel!

Az elemes LED fényfüzéreket elhelyezhetjük oszlopokon vagy korlátokon. Ha szeretnénk, akár fenyőágakat vagy girlandot is helyezhetünk mellé. Ne ijedjünk meg egy kis merészségtől sem! Elvégre semmi akadálya nincs annak, hogy akár karácsonyfadíszekkel tegyük ezeket még különlegesebbé.

Az elemes változat nagy előnye, hogy sokféle helyen használhatjuk. Kerülhet akár grincsfára vagy ajtókopogtatóra is. Így sötétben is érvényesülhetnek a csodás díszeink. 

A kreativitásunk végre kibontakozhat, hiszen ezeknek a fényfüzéreknek tényleg nagyon sokféle alkalmazási módja elképzelhető. Idei kedvencünk az üvegekbe rejtett változat, amellyel igazi különlegességet alkothatunk, ami gyakorlatilag mindenhol jól mutat. 

Ráadásul az ünnepek után sem kell a szekrény mélyére száműzni, hiszen bármikor megállja a helyét. Szinte biztos, hogy az éjszakába nyúló kerti partikon is ez lesz majd a kedvenc fényforrás. Így pedig egy nagyon sokáig használható díszünkké válhat, ami képes minden egyes alkalommal, amikor ránézünk, felidézni az első karácsonyi készülődést, amikor megalkottuk.

Címkék: led fény, karácsony, reklám