null

A bukósisakok esetében is elmondható az, hogy a vásárlás során az első és legfontosabb, hogy kizárólag megbízható gyártó termékei közül szabad választani. Például a ZTECH-nél kapható bukósisakok kimagasló minőséget képviselnek anyaghasználat és kialakítás szempontjából egyaránt. 

Kiemelt figyelmet kell fordítani a biztonságra a választáskor

Természetesen utazás során kiemelt figyelmet kell fordítani a biztonságra. Ehhez pedig feltétlenül szükség van egy megbízható bukósisakra. Fontos, hogy milyen anyagból készül a külső héj. Olyan változat mellett kell dönteni, amelynek jó a töréstesztje (SHARP), és kisebb a súlya. Utóbbi szempontnak is nagy szerepe van a kényelmes utazásban.

Mindemellett elengedhetetlen, hogy a sisak strapabíró legyen, vagyis egy kisebb leejtés ne okozzon károsodást benne. A fényezés persze kisebb esés esetén is sérülhet, de az a biztonságot nem befolyásolja, a bukósisak bátran használható tovább. 

A gondot az okozza, ha anyagszerkezeti változást eredményez a leejtés. Baleset után azonban minden esetben le kell cserélni, függetlenül annak anyagától és a baleset nagyságától. Ez azért fontos, mert a későbbiekben már nem lesz képes tökéletes védelmet nyújtani.

A rossz méret balesetveszélyes helyzetet eredményezhet

Természetesen annak érdekében, hogy a sisak kellő védelmet tudjon biztosítani, elengedhetetlen, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejre, ne maradjon hézag. Könnyen balesetveszélyes helyzetet eredményezhet, ha a sisak méretben túl nagy. Persze az sem jó, ha túl szoros, hiszen kényelmetlen lesz a viselése, és rossz hatással lehet a koncentrációs képességre, ami szintén balesethez vezethet. Szóval a tökéletes méret kiválasztása nem elhanyagolható lépés. 

Továbbá fontos, hogy jó legyen a szellőzése. A belső bélés tekintetében pedig elengedhetetlen, hogy jó nedvszívó képességgel rendelkezzen, és antibakteriális, valamint antiallergén anyagból készüljön. Mindemellett az sem elhanyagolható, hogy jól lehessen benne látni, biztonságosan tartson, könnyen lehessen tisztítani és egyszerűen le és fel lehessen venni.

Természetesen a dizájnnak is fontos szerepe van a választás során

A tökéletes bukósisak természetesen minden fontos kritériumnak megfelel, megbízható védelmet nyújt az ütések, a huzat, a bogarak és a zaj ellen. Mindezt pedig komfortosan teszi a kiváló minőségnek, a megbízható kialakításnak, a nagy látómezőnek, a könnyű súlynak, a kényelmes bélésnek és a hatékony szellőzésnek köszönhetően.

Természetesen a dizájnnak is fontos szerepe van, hiszen hosszú éveken át társ lesz a bukósisak az utazásokon. Ma már széles a választék a sisakok terén, a lehetőségek száma szinte végtelen. Szóval mindenki könnyen megtalálhatja azt a változatot, amely a leginkább passzol a stílusához.

Címkék: ztech, bukósisak, reklám