A Neverland budapesti szabadulószobája megoldhatja ezt a gondunkat. De hogy miért pont élményben gondolkozzunk, hogyan lehet ezt testreszabni, és mi az oka annak, hogy ennyien szeretik a szabadulószobákat? Olvass tovább és megtudod!

Miért pont élmény?

Ajándék címszó alatt egyből tárgyakra gondolunk: háztartási gépek, egy pénzzel teli boríték, könyv, édesség, szépészeti szerek, játékok és még sorolhatnánk. Mi lenne, ha idén karácsonykor vagy a legközelebbi évfordulón, születésnapkor vagy ballagásra valami különlegeset adnánk?

- Egy felesleges tárgyi ajándék csak a szekrény mélyére kerül idővel.

- Az együtt töltött időnél nincs értékesebb dolog.

- Bármilyen alkalomra, szinte bárkinek jó döntés az élményajándék.

- Az élmények tovább velünk maradnak, és sokszor olyat sikerül választanunk, amit az ember magának nem vett volna meg.

- Az élmény építi a személyiséget, megismerjük általa önmagunkat és összehoz minket azzal, akitől kaptuk.

Élmény tekintetében pedig még mindig sokféle dolog közül választhatunk, például ha valaki a természetet szereti, egy kalandparkos utalványt adhatsz neki, ha a kultúra iránt érdeklődik, akkor koncertjegy, színházjegy vagy múzeumi belépő a tuti. Ha pedig izgalomra, fejtörésre vágyik az illető, a szabadulószoba lesz a befutó.

Szabadulószoba: összehozza az embereket

A kétezres évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szabadulószobákat azért szeretik kicsik és nagyok, mert izgalmas és szórakoztató élményt nyújtanak az egész családnak. Egy-egy izgalmas történet részeseivé válhattok 60-90 percre, és a számodra legkedvesebb emberekkel oldhatok meg feladványokat annak érdekében, hogy kijussatok. Ez garantáltan felpörgeti a vérkeringést és a hangulatot is.

A szabadulószobák csapatépítő hatásúak is, így a kollégák közötti kapocs erősítésére is alkalmasak. Nem mellesleg pedig egyedi élményt nyújtanak.

Hogyan válassz szabadulószobát?

Minden szabadulószobás cégnél általában többféle tematikájú szoba közül választhatsz, így az ünnepeltet olyannal ajándékozd meg, amely az érdeklődési körének megfelelő. Lehet ez sci-fi, fantasy, filmes, történelmi, vegyészes vagy bármi. Jó, ha figyelmet fordítasz továbbá az életkorára és fizikai állapotára is, hiszen nem mindegyik helyszín alkalmas például fiatalabbaknak vagy mozgáskorlátozott személyeknek. A megfelelő nehézségi szint kiválasztása is fontos, hiszen a szórakozás a cél, nem pedig a másik nyomasztása, hogy miért nem jutott ki időben.

Ha nem tudsz dönteni a sok lehetőség közül, adj egy ajándékutalványt az ünnepeltnek, így maga választhatja ki majd a témát, az időpontot és a nehézségi fokozatot is. Így tuti nem lősz mellé!

Címkék: neverland, szabadulószoba, élmény, csapatépítés, ötlet, meglepetés, ajándék, reklám