A gyártók versenye is folyamatosan zajlik

Az új technológiák, kényelmi funkciók és design elemek terén. Íme tehát a 2024-es idény legkiemelkedőbb laptop márkái. Ha éppen laptop vásárlás előtt vagy, íme néhány példa, hogy mely márkákra lesz érdemes odafigyelni idén is. A BS Trade új, használt vagy felújított laptopjai között pedig akár már most is megtalálhatod a hozzád legjobban illő társat. 

A TOP 5

1. Apple

Az Apple továbbra is a világ egyik vezető márkája laptopok terén. A Macbook Air és a Macbook Pro sorozatok népszerűsége évek óta töretlen a felhasználók körében. Kiváló teljesítményével, hosszú üzemidejével, élettartamával és elegáns megjelenésével, nem is csodálkozunk az eredményen. 

2. Dell

Következő a palettán a Dell, amely mostanra, nagyon hosszú ideje az üzleti és személyes felhasználók egyik legmegbízhatóbb partnere. A Dell XPS sorozat továbbra is kiemelkedik a sorból, vékony és könnyű kialakításával, a beépített bika erős hardverrel és kifinomult kijelzőjével. 

3. Lenovo

A Lenovo a megbízhatóság és a sokoldalúság jelképe a laptopok világában. A Thinkpad sorozatuk híres a strapabírósáságról és felhasználóbarát rendszeréről. Másik zászlóshajója a Yoga sorozat, pedig a 2 az 1-ben laptopok egyik legjobb képviselője, kombinálva a funkcionalitást és az eleganciát. 

4. HP

Van egy olyan érzésünk, hogy senkit nem ér meglepetésként ez a két betű a listán. A HP laptopok hosszú évek óta az elektronikai újítások élvonalában mozognak és korábbi konkurenseihez hasonlóan, nem panaszkodhat senki a HP laptopok teljesítményére és stílusos kialakítására. Az Envy és Spectre sorozatok prémium megjelenéssel és erővel rendelkeznek, megszerezve a legkelendőbb helyet maguknak a márka palettájáról. 

5. ASUS

Az ASUS az elmúlt években, gaming laptopjairól vált híressé. A ROG sorozatában megjelenő gépek, kiváló teljesítményükkel és kényelmükkel, zseniális választás lehet, egy igazi gamer fan számára. Ám az ASUS nem csak a játékvilágban barangolókra gondolt, hiszen az elegáns és kifinomult gépek kedvelőinek, megalkották ZenBook sorozatukat, amely a mindennapokban lehet hasznos társunk. 

Fenntarthatóság jeligére

Ezen márkák és laptop sorozatok képviselik a legjobbakat, 2024-ben. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően továbbra is innovatív és teljesítménycentrikus termékeket kínálnak a felhasználóknak világszerte. Szerencsére az idő múlásával, az elektronika világában is napról napra több figyelmet kap a fenntarthatóság. A használt és felújított laptopok és notebookok piaca egyre nagyobb teret nyer magának, így a költséghatékonyság és a környezetvédelem az elektronikai piacon is megjelenik, ugyanúgy szem előtt tartva az egyéni igényeket és magas minőséget, minden felhasználója számára. 

Címkék: notebook, bstrade, felújított, használt, laptop, informatika, számítástechnika, webshop, online, reklám