A cégek érdeke viszont az, hogy megoldást találjanak az izoláció enyhítésére. Jó megoldás lehet erre az ebédrendelési szolgáltatás igénybevétele. Az étel olyasvalami, ami összehozza az embereket és maradandó emlékeket teremt, de a vállalati étkeztetés biztosítása más előnnyel is járhat. 

Vedd igénybe az Ordit.hu ételrendelés szolgáltatást munkatársaid jólétének növelésére, és élvezd a hasznait! Amennyiben nem vagy tisztában az előnyökkel, tarts velünk, bemutatjuk!

Jó-e a munkavállalóknak a home office?

Az irodában dolgozók szemében, akik kötött munkaidőben és helyen tevékenykednek, vonzó lehet a home office lehetősége, azonban azoknak, akik ebben a cipőben vannak, korántsem csak pozitívumokkal jár. És valóban, számtalan előnye lehet a home office-nak bizonyos élethelyzetekben, azonban legalább ennyi hátránnyal is jár.

Az otthoni munkavégzés komoly kihívás az érintettek számára, ugyanis nagyfokú elszigeteltséggel és egyedüllétérzéssel jár, hiszen nincs lehetőség a kollégákkal történő közvetlen kommunikációra. 

Ebben a helyzetben nincsenek spontán kávézások, beszélgetések a konyhában, közös ebédek a kollégákkal, amelyek kikapcsolódást nyújthatnának. Ez pedig egyes embereknek komoly problémákat okozhat, jelentősen csökkentheti a motivációjukat. 

A megoldás: home office catering

Nem könnyű a különböző helyeken a gépük előtt ülő kollégákat csapattá kovácsolni, azonban nem lehetetlen a távolból sem. Kezdjük mindjárt azzal, amit mindenki szeret, vagyis enni. 

Az ebédrendelés segíthet összeterelni a különböző helyeken otthonukban dolgozó kollégákat, általa megteremthető a “közösségi” étkezés élménye, ráadásul segíthetsz is nekik azzal, hogy nem kell főzniük magukra, illetve azzal foglalkozniuk, hogy mit főzzenek napról napra. 

Ezáltal nemcsak időt spórolhatsz számukra, hanem a motivációjukat, az elégedettségüket is emelheted, és jobban fognak tudni koncentrálni a munkára. És nem utolsósorban ismét egy csapatnak érezhetik magukat, ha azonos időben egy virtuális közös ebéd keretében fogyasztják el a finomságokat. 

Törődj a dolgozók egészségével!

Sok cégnél az alkalmazotti csomag része lehet bizonyos pozíciókban a menedzserszűrés típusú vizsgálatok térítése, de a dolgozók egészségét szolgálja az is, ha egészséges ételeket rendelsz számukra a home office-ba.

A kiegyensúlyozott vegyes étrend nemcsak egészséges, de energiával is lát el, hozzájárulhat a dolgozók fizikai és mentális jóllétéhez, hatékony munkavégzéséhez, ami a vállalat érdekeit is szolgálja.

Előnyei ismeretében gondolkozz el a home office catering bevezetésén a cégnél, bónusz juttatás keretében ajándékozd meg otthonról dolgozó munkatársaidat naponta reggelivel, ebéddel vagy finom desszerttel ebéd után!

Címkék: home office, reklám