null

Az egyik ilyen például az, hogy a zuhanykabin vagy a hagyományos fürdőkád lesz a tökéletes választás? Ma már egyre több érv szól a zuhanykabin mellett.

Maximális térkihasználás

Egy hagyományos, átlagos méretű fürdőkád is rengeteg helyet igényel. Egy kisebb fürdőszoba esetében kritikus kérdés, hogy hogyan használjuk ki a rendelkezésre álló helyet. Persze egy nagyobb helyiségnél sem mindegy, hogy pontosan mi hova kerül. A STUXI zuhanykabin kínálatában minden fürdőszobához megtalálhatjuk az ideális kialakítást, függetlenül attól, hogy mekkora is a helyiség.

Egy fürdőkád képes zsúfolttá tenni a fürdőszobát, ami mellett már nehezen lehet navigálni vagy éppen megtervezni a többi rész kialakítását, mivel erősen lekorlátozza a lehetőségeket. Ezzel szemben a zuhanykabinok között van 80x80 centiméteres változat is, ami mellett még egy kisebb fürdőszoba esetén is kényelmesen el tudunk férni. Igazán praktikus kialakításokkal találkozhatunk, amelyek két tolóajtóval vannak ellátva, továbbá edzett, 5 milliméter vastag üveggel rendelkeznek. A magasság is variálható, van, amelyik 190 cm is lehet. Ezzel a tartósság és a biztonság egyszerre érhető el, de még a formájuk is változó. Választhatunk szögletes, íves és aszimmetrikus kialakítást is. 

Bármelyik mellett is döntünk, mindegyik megfelel a rendszeres higiéniai feladatok ellátásához. Minden attól függ, hogy melyik illik jobban a fürdőszoba megjelenéséhez vagy éppen a saját stílusunkhoz, ízlésünkhöz. Az íves zuhanykabin igazi elegáns, letisztult látványt biztosít, az aszimmetrikus változattal pedig maximálisan kihasználhatjuk a rendelkezésre álló teret.

Modern különlegességekkel is találkozhatunk

Ilyenek például a walk-in zuhanyfalak, amelyek igazán egyszerű, de nagyszerű megoldást nyújtanak. Manapság trendi és modern kialakításnak számítanak, mivel nyitott tervezésűek, az egész fürdőszoba tágasabbnak fog tűnni, az egész helyiségnek elegáns megjelenést biztosít. A walk-in zuhanyfalak a padlótól a mennyezetig érnek, ezért is tudjuk kihasználni a rendelkezésre álló teret. Nemcsak a megjelenés fontos, ha zuhanykabinról van szó, hanem a funkcionalitás is. Tökéletes kiegészítője lesz minden fürdőszobának, ha pedig elegendő hely áll rendelkezésünkre, akkor a fürdőkád mellett is elfér egy.

Rugalmas megoldás mindenki számára

A zuhanykabinról általánosságban elmondható, hogy higiénikusabb, mint a klasszikus fürdőkád, továbbá még a többi fürdőszobai bútort is meg tudjuk védeni, hiszen a gőz, a nedvesség zárt térben marad. Csökken a penész kialakulásának esélye.

Ráadásul teljesen az igényeinkhez, a rendelkezésre álló térhez tudjuk alakítani a méretét. Nem lesz olyan fürdőszoba, ahol ne férne el egy zuhanykabin. Természetesen a tervezés fontos lépés, amihez szakember segítségét is kikérhetjük.

Címkék: stuxi, reklám