A fő hangsúly ezúttal a nappali, casuál kollekciókon volt, ezt nevezhetjük streetfashionnak is, így a divattervező most Kaposvár őszi hangulatát, utcáit, parkjait választotta a fotózás helyszínéül. A mindennapokra szánt kollekciók, különféle szettek formájában jelennek meg, melyek sok variálási lehetőséget kínálnak. Színvilágában a barna, a bézs, a fekete és a vaj színek dominálnak. A ruhák meleg és puha hatású anyagok, kötött kelmék felhasználásával készültek.

A hölgyek alkalmi kollekcióinál a fekete mellett megjelennek a kékek és a türkizek erőteljesebb színei, valamint a fuxia, a púder-ivory-arany pasztell árnyalatai is.

A férfi kollekciók színek és anyagok tekintetében igazodnak a női öltözekekhez is. A sportzakók, pulóverek és mellényes szettek nélkülözhetetlen darabjai az őszi hónapoknak.

Az alkalmi eseményekre is gondolva, elegans öltönyök, télikabátok és számtalan ing, cipő teheti teljessé a megjelenést.

A fotózáson nagy hangsúlyt kaptak a kiegészítők, így a táskák, cipők és ékszerek, amelyek mind hozzájárulnak a tökéletes megjelenéshez. 


Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta 
Bemutatta új kollekcióit Lovász Márta 
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: divattervező, Lovász Márta, kollekció, divatbemutató, reklám