Ebben az időszakban nagyobb hangsúlyt fektethetünk otthonunk díszítésére. Nézzük meg, hogy milyen őszi dekorációkat érdemes beszereznünk, hogy színesebbé varázsoljuk környezetünket.

Milyen dekorációs elemek javasoltak?

Bőséges palettáról válogathatunk, ha körülnézünk a Deconline.hu őszi tök dekoráció választékában. Itt elérhetünk töklámpás házikót mécsestartóval, klasszikus tök dekorelemet, LED-es kerámiafigurákat, halloweeni fényfüzért. Kedvünk szerint alakíthatjuk otthonunkat, a legvagányabb halloweeni köntösbe csomagolhatjuk, de szolid visszafogottságban is kidekorálhatjuk egy-egy lámpással, mécsesszettel. 

Akár családunk számára tennénk izgalmasabbá kertünket, lakásunkat, akár egy összejövetelre készülünk lelkesen, nem hiányozhat a palettáról az ősz legfőbb motívuma, a tök dekoráció, lehetőleg minél több formában, más-más rendeltetéssel. Lámpásként, mécsessel, hagyományos díszelemként egyaránt remekül mutat. Tehetünk az ablakba, a nappaliba a tv-állványra, a dohányzóasztalra, a kiskertünkbe a talicskás manó mellé. A lehetőségeink valóban végtelenek. 

A fényfüzérek szintén lényeges elemei egy jól megkomponált őszi díszletnek, gondoljunk csak bele, hogy milyen hangulatosak késő délután a teraszon. 

Ha szeretjük a halloweent, ne feledkezzünk meg az ijesztőbb elemekről sem, például egy boszi az ablakban vagy egy koponya az ünnepi asztalon tökéletes kiegészítője lehet a nem mindennapi terítéknek. 

Beltéri és kültéri megoldások

Az őszi időszak lehetőséget teremt arra, hogy egy kicsit visszavonuljunk, kizárjuk a nyüzsgő világot, és az emberi kapcsolatainkra, illetve az otthonunk csinosítgatására fordítsuk az energiánkat. Ilyenkor a vendéglátásé és a közösen megült összejöveteleké lehet a főszerep. Minél jobb házigazdák szeretnénk lenni, annál nagyobb fókuszt helyezzünk a dekorálásra.

Egy csodás őszi ajtódísz és egy asztalon elhelyezhető változat jelentősen emeli a hangulatot, s ennek hála otthonunkat körbelengi a jellegzetes őszies, bekuckózós életérzés.

Választhatunk öntapadós elemeket is, amelyek LED fénnyel teszik még egyedibbé a belső és külső teret egyaránt.

Tökfaragás helyett dönthetünk a kész dekorációk mellett

Plüss, kerámia, papír, egy kis ízelítő, hogy miből készülhetnek a lapos, a kerekded, a nagyobb méretű vagy épp a kisebb tökök. Külön díszíthetjük a meglévő elemeket is, elláthatjuk pókhálóval, plüssdenevérrel, koponyafejjel, műanyag pókkal, a határ a csillagos ég. 

A legütősebb pedig, ha az előkertünket is feldobjuk egy kicsit, például világító, ijesztő motívumokkal. Adjuk meg a módját, hogy maradandó emlékekkel gazdagodhasson az egész család, hiszen ez az, ami igazán számít, a közösen eltöltött vidám pillanatok.

Címkék: deconline, tök, webshop, dekoráció, online, ősz, reklám