Ebben lesz a segítségükre a mai írásunk, amely során azt vesszük górcső alá, hogy milyen vizsgát érdemes letenni, és arra melyik képzőnél érdemes felkészülni.

Egy képzés, ami a tapasztalt projektmenedzsereknek szól

Számtalan képzés elérhető a projektek vezetői és résztvevői számára, ám csak kevés nyújt olyan komplex és komoly szolgáltatást, mint a Szinergia Kft. által biztosított PMP vizsgafelkészítő

Erre a képzésre ugyanis csakis olyanok jelentkezhetnek, akik le tudnak igazolni 4500 órányi projektvezetési tapasztalatot, illetve 35 órányi projektmenedzsment képzést. Ez utóbbi származhat felsőoktatási intézményből, lehet a munkáltató által szervezett tréning, vagy épp a Szinergia Kft. vizsgafelkészítője, ahol a PIM nemzetközi szervezet vizsgájára készítenek fel olyan tanárok, akik maguk is rendelkeznek ezzel a vizsgával.

Ez fogja garantálni azt, hogy valóban értéket kapnak azok, akik a gyakorlatban már rengeteg mindent megtanultak, most pedig tovább szeretnék csiszolni tudásukat, illetve korszerű metodikával is alá akarják támasztani a gyakorlati tudnivalókat.

Mire érdemes odafigyelni a képzés kiválasztásakor?

Éppen azért, mert valóban hatalmas tudással rendelkeznek már a jelentkezők, nagyon nem mindegy, hogy milyen képzést választanak. Mindenképpen érdemes a következőkre odafigyelni:

- Online is végezhető a képzés vagy csak személyes részvételre van lehetőség?

- Mennyire nyújt segítséget a képző a megfelelő, leinformálható dokumentáció összeállításában, ami igazolja az előzetes tapasztalatokat?

- Ki és milyen végzettséggel végzi a felkészítőn az oktatási tevékenységet?

- Milyen nyelven történik a felkészítés? Bár a vizsga angol nyelvű, érdemes inkább az anyanyelven abszolválni a képzést.

- Mit tartalmaz a képzési díj? Kapunk valamilyen pluszt vagy esetleg kedvezményt további képzésekhez?

A fentebbi kérdésekben a Szinergia Kft. igencsak jól teljesít, így érdemes náluk tenni egy próbát!

Kiállnánk ma a próbát?

Ha úgy érezzük, ez a képzés nekünk szól, és a nyelvi igény sem tántorít el minket, akkor mindenképpen érdemes a Szinergia Kft. rövid, ám annál átfogóbb próbaként használható tesztsorát végigcsinálni. Ebből ugyanis látni fogjuk, hol tartunk, és ha ma kellene vizsgázni, akkor hogyan teljesítenénk.

Fontos tudni, hogy nem csupán tárgyi tudást kaphatunk a megfelelő kurzust kiválasztva, hanem egy komplett szemléletmódot a projektmenedzsmentet illetően, ami a nemzetközi porondon éppen ugyanúgy megállja a helyét, mint a hazai piacon!

Mindenképpen érdemes hát körülnézni a fentebb említett cég képzései között, ha a projektmenedzsment területén szeretnénk karriert befutni!

Címkék: szinergia, projektmenedzser, tanfolyam, oktatás, vizsga, képzés, cég, program, reklám