null

A korszerű műanyag profilokból készülő toló erkélyajtók nemcsak esztétikusak, hanem optimálisan is működnek a profi vasalatoknak, felépítésnek köszönhetően. A tökéletes térszervezés a nagy lakásokban is fontos tényező, de kis otthonok esetében elengedhetetlen, hiszen jó térkihasználást biztosít. Családi ház építését tervezi vagy lakásfelújítás előtt áll? Fontolja meg tolóajtók alkalmazását, mutatjuk a lehetőségeket!

Miért műanyag nyílászárót válasszon?

A klasszikus fa ajtók és ablakok nem felelnek meg a mai kor követelményeinek, ugyanis rendszeres utógondozást igényelnek a tökéletes, jól működő szerkezet érdekében. Az Ablak Outlet Kömmerling műanyag nyílászárói megoldást jelentenek valamennyi problémára. 

A műanyagok gondozásmentesek, teljes élettartamuk alatt megőrzik eredeti színüket, nem fakulnak, nem vetemednek, karbantartásuk csupán a vasalatok évi egyszeri karbantartását jelenti. A német minőségű műanyag ajtók és ablakok időjárásállóak, továbbá maximálisan megfelelnek a nyílászárók épületfizikai tulajdonságaival szemben támasztott szigorú követelményeknek, kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek. 

További előnyük, hogy számtalan színben, akár faerezetes fóliával is, és akár standard, akár egyedi méretekben kaphatóak.

A terasz tolóajtók előnyei

A hagyományos nyíló, egy- vagy kétszárnyú tolóajtók nyitáskor és nyitott állapotban értékes helyet vesznek el a térből, ezzel szemben a tolóajtók a fal síkjában nyílnak, így rengeteg helyet spórolnak. Nyugodtan eléjük helyezhető egy kanapé, kerti bútor vagy más berendezési tárgy.

A szinte korlátlan szélességben beépíthető, üveg, nagyobb terasz tolóajtók több fényt engednek be, így az otthon érintett helyiségei világosabbak lesznek, valamint akadálytalan kilátást tesznek lehetővé, ami jó kilátás, illetve egy rendezett kert esetén kifejezetten előnyös.

Kényelmes alternatívát jelentenek, ugyanis a profi vaslatnak és szerkezetnek köszönhetően akármekkora méretben is könnyű, egykezes működtetést tesznek lehetővé.

Mekkora az ideális tolóajtó?

A terasz tolóajtó beépítéséhez szükséges falnyílás minimális mérete 2,5 m, így klasszikus nyíló teraszajtók is lecserélhetők ilyen típusúra. Az egy ajtóra vonatkozó maximális áthidalható szélesség 6,5 m, de több nyílászáró egymás mellé sorolásával, az 50-50% fix és nyíló részek arány megtartásával bármekkorára növelhető. Egyedi méretben, különböző szélességgel és magasságban is rendelhető.

Látványos megoldást jelent olyan helyiségekbe, ahol kertben vagy teraszban folytatódik kifelé a tér, és a látvány mindennél többet jelent.

Egybefüggő, nagy terekre, zavartalan kilátásra vágyik? Válasszon prémium minőségű, elegáns és dekoratív, üveg terasz tolóajtót, és élvezze a természetet és a rengeteg fényt otthonában! 

Címkék: ablak, reklám