null

Az önrakodós teherautók vagy KCR daruk nagy könnyebbséget jelenthetnek nemcsak az építőiparban, hanem például a filmiparban is, illetve mobilházak, konténerek, medencék vagy jakuzzik szállításában és telepítésében is.

A darus teherautó bérlése Győr és más városok területén is nagyszerű lehetőség mind magánszemélyek, mind pedig vállalkozások számára, hiszen ez nem csak idő-, de jelentős költségmegtakarítást is jelent. Mit kínál a Prédio-Baunál is elérhető KCR bérlés?

Speciális járművek különleges feladatokra

Ma már számtalan típusú munkagép segíti a feladatokat, és helyettesíti az emberi erőt nemcsak az építőiparban, hanem más területeken is. A KCR daru bérlése lehetővé teszi a nagy teherbírású daruk használatát egy-egy alkalomra vagy akár folyamatos munkavégzésre is anélkül, hogy meg kellene vásárolni és karban kellene tartani.

A különböző méretű és teherbírású, daruval szerelt teherautókkal gyerekjáték a nagyobb súlyú vagy nagyobb mennyiségű áruk szállítása és rakodása.

Amennyiben a bérlés mellett teszed le a voksodat, jelentősen csökkentheted a vállalkozásod üzemeltetési költségeit, ráadásul minden munkára a megfelelő paraméterekkel rendelkező önrakodót választhatod.

A darus autó bérlésének előnyei

A KCR autók bérlése számos előnyt kínál:

  • Költséghatékonyság

Ha csak időszakosan van szükséged darus autóra, akkor a bérlés lehet a legjobb megoldás, ugyanis nem kell kifizetni a jármű teljes vételárát, ami könnyebbé és gazdaságosabbá teszi a költségek kezelését.

  • Rugalmasság

A bérelhető darus autók sokféle méretben, típusban és felszereltségben elérhetők: bármilyen egyedi igénynek is meg tudsz felelni.

  • Karbantartás

Amennyiben bérelsz, a karbantartásról a bérlő cég gondoskodik, ezért nem kell aggódnod azért, hogy a karbantartás és javítás költségei magasak lehetnek.

  • Professzionális kezelés

A bérelhető darus autók kezelése általában a bérlő cég kötelessége: a szakemberek tartják karban a járművet, ezáltal csökkentve a balesetekkel és a műszaki hibákkal kapcsolatos kockázatokat.

  • Megfelelő biztosítási fedezet

Milyet és mennyiért?

Az önrakodó autók a daruk méretében és teherbírásban lehetnek különbözőek. Bérlés előtt győződj meg arról, hogy valóban szükséged van-e rá, és hogy a választott daru a tervezett feladatra alkalmas lesz-e.

Amennyiben nagy mennyiségű vagy súlyú árut kell szállítanod, akkor a darus autó bérlése lehet az egyik legjobb megoldás, hiszen nem kell külön teherautót és darut bérelni, ami helytakarékosság szempontjából is fontos lehet.

A bérlés díja a munka nehézségének, a daru méretének és teherbírásának függvényében változik.

A bérlés abban az esetben is jó megoldás lehet, ha korlátozott forgalmú övezetben végzel fuvarozási-rakodási munkát, és nem szeretnél a behajtási engedéllyel bajlódni.

Címkék: bérlés, teherautó, reklám