null

A szakértők elmondása szerint a legfontosabb, hogy következetesek és elkötelezettek legyünk. Nincs annak sok értelme, ha folyamatosan éheztetjük magunkat, ha reggelire nem eszünk semmit, majd vacsorakor kiesszük az egész hűtőt. 

Legyen meg az elhatározás az életmódváltásra, igyekezzünk úgy változtatni, hogy előtérbe kerüljenek az egészséges élelmiszerek! Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy mire érdemes figyelni este, mi az, amit már előző nap megtehetsz annak érdekében, hogy másnap ne legyél éhes.

Tervezz előre!

Előkészületek nélkül egyik fogyókúra vagy diéta sem fog működni. Mindenképpen fontos előre megtervezni, hogy mikor és mit eszel. A cél elérése érdekében minden este össze kell írnod, elő kell készíteni a másnapi ételeket. Emellé jöhet a VERTIM kapszulája, amely összetevőinek köszönhetően támogatja a zsírégetést, helyrebillenti a bélflórát, valamint rendbe teszi a bélműködést. 

Persze önmagában nem feltétlenül hatásos, szükség van hozzá arra is, hogy elegendő rostot, fehérjét, zöldséget, valamint vizet fogyassz. A kapszulát a legjobb étkezések mellé bevenni, lehetőleg reggeli idején, így könnyebben felszívódik.

Mindenképpen fontos megtervezni, hogy mit fogsz enni másnap reggel, délben és este, de ne feledkezz meg a nasikról sem, ezzel ugyanis elkerülheted az éhséget. Nagy segítség, hogy ne azt kapd be, amit a boltban az első polcról le tudsz venni! Ez általában nem támogatja a fogyókúrát, és még csak nem is egészséges. A tervezés azért is jó, mert így előre ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe. Fontos, hogy tartsd magad hozzá, hiszen máshogy nem sok értelme van!

A reggeli előkészítése

Ahogy említettük, a VERTIM kapszuláját reggeli mellé érdemes szedni, ehhez azonban az kell, hogy tudd, mit fogsz reggelizni. A legjobb, ha előkészíted magadnak, így nem kell azért korábban kelned, hogy összedobj valami egészségeset. A reggeli sokszor az alvásból veszi el az időt, de még így is csak egy szegényes szendvics csúszik le. 

A legjobb megoldás a zab, amit éjszakára beáztatva reggel csak gyümölcsökkel kell megszórni. Remek rostforrás, eltelít, garantáltan nem leszel éhes ebédig. Jó esetben még a tízórai is kimaradhat, persze attól függően, hogy mikor fogyasztod el a zabkását. Jó választás még a chia puding, estleg a rántotta is.

Nasi és ebéd 

Ha nem otthonról dolgozol, akkor bizony magaddal kell vinned a rágcsákat és az ebédet is. Mindezt szintén vacsora után érdemes előkészíteni, hogy csak ki kelljen venni a hűtőből hajnalban. 

Rengeteg pénzt spórolhatsz meg, ha ebédkor az irodában eszed a saját ételedet, ahelyett, hogy kimennél és vennél egy drága burgert. Dobozolj be mindent, napközben nagyon jól fog esni, ha mindig van nálad valami, amit bekaphatsz! A nassolnivalók kapcsán jöhetnek a zöldségek és gyümölcsök, esetleg egy-egy joghurt vagy valamilyen fehérjeszelet.

Címkék: diéta, reklám