Előnyös funkciók tömkelege vár

A RoadRecord szoftvere megkönnyíti az útnyilvántartás feladatát. Ezzel a programmal ugyanis minimális adminisztrációs terhek mellett készülhet el a korrekt, még a legszigorúbb NAV ellenőrzések megmérettetésén is helytálló dokumentum. 

A mobiltelefonra letölthető applikációnak köszönhetően akár teljesen automatikusan is megvalósulhat az adatok rögzítése, amelyek szerkesztésére elegendő a hónap végén figyelmet fordítanunk, a véglegesítés és nyomtatás előtt. Így hozzávetőlegesen 7 percnyi munkánkba kerül havonta az egész, miközben viszont komoly összegekkel növelhetjük a céges kasszát.

A szoftver folyamatos fejlesztés alatt áll, így nemhogy az elavulástól nem kell tartani felhasználóként, de lehetőségünk nyílik élvezni az egyre megújuló funkciókat is, amelyek még tökéletesebbé és komfortosabbá teszik az alkalmazást.

A felhasználókezelés opciói

A RoadRecord programja két fő szolgáltatásra bomlik. Az egyik a már említett mobilos app, a másik a RoadRecord Online, ami számítógépes felületen érhető el, és a havonta szükséges szerkesztéshez és véglegesítéshez nyújt átlátható és könnyen kezelhető, felhasználóbarát platformot. 

A RoadRecordnál arra is gondoltak, hogy előfordulhat, hogy többen szeretnének kezelni egyetlen fiókot,  sőt, ugyanígy több felhasználó is kezelhet egyetlen gépjárművet, illetve több autó útnyilvántartását is meg kell oldani. Az útnyilvántartó program mindegyik helyzetre kínál megfelelő opciókat. Megoszthatod fiókodat akár a munkatársakkal, akár a könyvelőddel, hogy dinamikusan, gördülékenyen kezelhessétek a feladatokat.

A több cégautó sem jelent problémát

Az eredményes megoldás érdekében érdemes alaposan megfontolni, hogy ki és milyen adatokat szerkeszthet és mihez férhet hozzá. Az alaposan szabályozott jogosultságok és felhasználók meghatározása lehetővé teszi, hogy mindenki elvégezhesse a feladatát, mégis egy olyan átlátható és igény szerint központosított felület maradjon, amivel könnyű boldogulni. A hozzáférések meghatározása által elkerülhetők a hibák, mégis mindenki elvégezheti a maga feladatát.

Ezzel a beállítással nem szükséges az, hogy minden munkatárs tisztában legyen az útnyilvántartás szabályaival. Ráadásul mindenki csak a saját maga által használt gépjárművehez kapcsolódó adatokhoz és partnerekhez fog tudni hozzáférni.

A telefonos applikáció segítségével felvihetővé válnak az új címek és partnerek is, miközben a korábban már lezárt hónapok adminisztrációja nem módosítható, így elkerülhetőek az ebből származó kalamajkák. Az útnyilvántartó program megbízható és egyszerűen kezelhető, beszabályozható felületet biztosít.

Címkék: útnyilvántartás, roadrecord, szoftver, gépjármű, program, reklám, sofőr, autó