Újszerű megközelítés 

A hazánkban a korábbi évtizedekben kevésbé népszerű paneles technológia korszerű változatában új szintre emeli a családi ház építését, hiszen legfőbb előnyei, a gyors és pontos kivitelezés, a kiszámítható építkezés, ezen a területen sem elhanyagolható.

A korszerű könnyűbeton panel technológia mindezeket az előnyöket kínálja Önnek, hiszen az igényfelméréstől a kivitelezésig, vagyis a falpanelek helyszíni beemeléséig egyetlen cég koordinálja a munkálatokat. Ennek eredményeképp nemcsak a magas minőség, hanem a határidők tartása is biztosított, ami napjainkban szinte egyedülállónak számít a a hazai építőipari piacon. A műszaki eljárás rugalmas, akár egyedi tervek megvalósítására is alkalmas, így nem azt jelenti, amit a korábbi paneles építések. 

A minőség és a kivitelezési határidők garantálása, továbbá a műszaki megoldások biztosította korszerű, kiváló épületszerkezeti tulajdonságokkal rendelkező falpanelek révén a panel technológia nagy jövő előtt áll, és mindenki számára elérhető, hiszen nemcsak társasházak, intézmények, hanem családi házak építése is megvalósítható általa. A könnyűbeton falazatok egyesítik a hagyományos kiselemes és az ipari, paneles technológiák valamennyi előnyét. A könnyű, mégis tömör, nagyszilárdságú falazatok a természetes anyagok révén egészséges életteret teremtenek, energiahatékony épületek építését teszik lehetővé. 

Szolgáltatások A-Z-ig

A könnyűbeton falpaneleket forgalmazó cégek szolgáltatásai az épületszerkezetekhez kapcsolódó valamennyi folyamatot lefedik az igények felmérésétől a gyártáson, szállításon át az építés helyszínén történő kivitelezésig.

Az igény felmerülése esetén megvizsgálják a projekt a megvalósíthatóságát a költséghatékonyság, a helyszíni implementálhatóság függvényében, és amennyiben zöld utat kap, megkezdődhet a tervezés. Meglévő tervdokumentáció esetén segítséget nyújtanak az építész tervezőnek a panel technológia valóra váltásában, illetve kész típustervekkel is tudnak szolgálni. A gyártmánytervek elkészítése után elindítják a panelek gyártását, majd ezt követően intézik azok építési helyszínre szállítását, összeszerelését. 

Gyors és pontos kivitelezés

A gyártót a tervezés és a gyártás során szigorú minőségbiztosítási előírások kötik, azáltal a falpanelek magas minőségben készülnek el. A pontos kivitelezés a technológiai utasításnak megfelelően készül. 

A helyszíni szerelési munkálatok egy átlagos családi ház esetén kb. 2-4 munkanapot tesznek ki, és a befejező munkálatok is lényegesen rövidebb ideig tartanak, ugyanis a két oldalt sík falpanelek nem igényelnek vakolást, valamint az előre kialakított hornyoknak, szerelési áttöréseknek köszönhetően a vezetékek kialakítása sem jár véséssel, jelentős törmelékkel, javító utómunkálatokkal.

Címkék: fapanel, könnyűbeton, prelement, szolgáltatás, építkezés, reklám, ház, lakás