Mi lehet a hiba?

Ilyenkor feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy vajon mi csináltunk valamit rosszul? Nos, a válasz az esetek többségében erre az, hogy igen. 

Hiszen hiába készült szuper hatékony összetevőkből és innovatív orvosi technológiák alapján az általunk választott hidratáló krém, egy termék önmagában még nem produkál hosszan tartó és látványos eredményt. Ahhoz, hogy a készítmények maximálisan kifejtsék a hatásukat, szükség van arra, hogy rendszerben használjuk a többi kozmetikumunkkal. A QMS Medicosmetics hidratálóit az alábbi, 7 lépéses rutinba érdemes beépíteni. 

Hogyan épül fel a QMS bőrápolási rutin?

A hatékony bőrápolás alapját a bőr megtisztítása jelenti. Itt azonban nem elég az, hogy rálöttyintünk egy kevés meleg vizet az arcunkra, a pórusokban kell mélytisztítást végezni, és így megszabadulni azt ott felhalmozódott mikroszennyeződésektől.

Ezután következhet a kíméletes hámlasztás, amelynek segítségével stimuláljuk a bőr hámrétegét azáltal, hogy eltávolítjuk az elöregedett bőrlemezkéket. Ehhez a leghatékonyabb módszert az enzimes és a gyümölcssavas QMS peelingek biztosítják. De ezek a készítmények nem csupán a sejtek regenerálódásához járulnak hozzá, hanem növelik a bőr hidratációját is.

A mélytisztítás után nem szabad elfeledkeznünk a tonizálásról sem. Ez a lépés elősegíti a savköpeny regenerálódását és a pH-érték helyreállását. Most, hogy már a bőrünk a pórusok mélyéig makulátlanul tiszta, jöhet a kollagénpótlás a QMS kollagénszérumok egyikével. Ezeknek a készítményeknek a hatékonyságát Dr. Schulte-nak, a QMS atyjának szabadalmaztatott eljárása garantálja. A bennük használt kollagénmolekulák ugyanis sok gyártó kollagéntartalmú termékének összetételével ellentétben valóban képesek a bőr mélyebb rétegébe hatolni, és ott kifejteni a hatásukat. 

Következhet a hidratálás

Ezek után a lépések után már fel tudjuk mérni, hogy a bőrünknek mennyi hidratálóra lesz szüksége. Így biztosan nem merül fel majd az a probléma, hogy zsírosnak vagy kevésnek érezzük az általunk használt készítményt. 

Kivéve, ha a hidratálónk pont ellenkezőképpen hat, vagyis a magas víztartalma révén átnedvesíti a szaruréteget, amelynek köszönhetően ugyan kellemes bőrérzet keletkezik, de a bőr melegétől a felvitt víz gyorsan elpárolog, ami további nedvességet von el. 

Ezért inkább olyan hidratálót válasszunk, ami bőrazonos ápolóanyagokat tartalmaz - hialuronsav, lipidek stb. - mint a QMS készítményei is, mert ezek mélyebben és tartósabban fogják kifejteni a hatásukat. Végül kiegészítő lépésként jöhet még a fényvédelem, amely szintén nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy ne alakuljanak ki idejekorán ráncok, pigmentfoltok és feszességét vesztett bőr.

Címkék: bőrápolás, qmsmedicosmetics, kozmetikum, reklám, webshop, online