Az ország lakói számára a hétköznapokon is fontos, hogy milyen öltözékben lépnek ki az utcára, nemcsak a különböző alkalmakon igényesek a megjelenésükre. Szem előtt tartják az első benyomás jelentőségét, és mindig igyekeznek a legjobbat kihozni magukból. Tulajdonképpen bárhova mennek, munkahelyre, edzésre, nyaralásra, vagy csak egy kis sétára, mindig prioritást élvez kinézetük.

Az olasz ruha

Az olaszok igazi divatdiktátorok: ha megtekinted a Mira Magazin ajánlását, megtudhatod azt is, melyik a 20 legjobb olasz ruhamárka. Mindenki ismeri az olyan neveket, mint az Armani, a Gucci, a Versace, a Dolce & Gabbana vagy a Prada, de ezek mellett létezik még számos olyan olasz divatmárka is, melyek kevésbé híresek ugyan, de felveszik a versenyt a piacon. 

Az egyik leghíresebb farmermárka, a Diesel is Olaszországot képviseli, amelynek kínálatában bőrdzsekik széles skálája, valamint női ruhák és kiegészítők is jelen vannak. A csillogó stílust képviseli a The Attico márka, amely még nagyon fiatal a piacon, de annál nagyobb népszerűségnek örvend. 

A kötött áruk mestere az egyedi és különleges esztétikával rendelkező Missoni, amely alapítása óta családi vállalkozásként működik. A Moschino az olyan lányok kedvelt márkája, akik szeretnének kitűnni a tömegből, esetleg sokkolni óhajtják a környezetüket. A friss, fiatalos külsőt a Miu Miu márka képviseli, míg a Roberto Cavalli név egzotikus eleganciájáról ismert. 

Stílusos olasz cipők

A tökéletes összkép érdekében kevés önmagában a ruha, ahhoz illő kiegészítőkkel kell harmonikussá varázsolnunk a teljes megjelenésünket. A 10 legjobb olasz cipő közé tartozik a Sergio Rossi márka, amely a kiemelkedő ruhák mellett pompás női lábbeliket is tartogat az olasz divat rajongói számára. Sőt, feldobhatjuk öltözetünket egy részletgazdag, kifinomult és nőies formatervezésű Sergio Rossi kézitáskával is. 

A kiváló minőségű és a csúcskategóriás olasz cipőmárkák mind-mind elismertek szerte a világon, a Made in Italy címke olyan márkaneveket takar, amelyek mindegyike rendkívül nagyrabecsült, és kitűnő értéket képvisel. Az olasz lábbelik egytől egyig lenyűgöző stílusban és színvonalas minőségben készülnek a legjobb olasz cipészek által.

A kiegészítők

A tökéletes megjelenés azonban nem ér véget a ruha és a cipő harmonikus megválasztásánál, hiszen mindenhez passzoló kiegészítőket is kell találnunk, ha a teljes összhangra vágyunk. Stílusban és színekben is megfelelő kellékeket kell magunkra ölteni ahhoz, hogy küllemünk egységes és dekoratív képet mutasson. 

A 10 legjobb óramárka listája inspirációként szolgál ahhoz, hogy könnyedén kiválasszuk karunk ékes díszét, amely stílust és minőséget is magas fokon képvisel. Egy karóra nemcsak egy használati tárgyat jelent az órák kedvelőinek, hanem személyiségüket is hűen tükrözi. 

Címkék: miramagazin, cipő, divat, óra, olasz, ruha, reklám