Agrár stílus: ilyen is van!

Az emberek egy része azért dolgozik az agráriparban, mert megéri ezzel foglalkozni, míg mások valóban örömüket lelik abban, ha növényekkel, állatokkal foglalkoznak. Valójában teljesen mindegy, milyen okból döntöttek a szakma mellett, az biztos, hogy keményen kell majd hajtaniuk. A PólóVerzum agrár pólóival most meg is lephetjük őket, így értékelhetjük fáradozásaikat. 

Azt hiszem, hogy ez az agrár életforma nem hasonlítható semmilyen más életstílushoz. A kora hajnaltól késő estig tartó munka valóban csak azoknak való, akik erre születtek. Nekik valószínűleg igencsak fontos az, amit csinálnak, ezért ha ajándékot szeretnél egy vérbeli gazdának, akkor tudjuk, hogy milyen irányba érdemes indulnod. De merre is van az az arra?

Agrár pólók, amelyek még jól is mutatnak

A legtöbb gazdának eléggé megviseltek a ruhái, ami sokszor természetes, tekintve, hogy nem a legszebb darabokban mennek ki dolgozni. Ha nem is mondják, mégis biztosan örülnének néhány olyan egyedi pólónak, ami tényleg őket tükrözi. Amelyek megmutatják a világnak a számukra fontos dolgokat. Az alábbi feliratok például nagyon népszerűek lettek napjainkban:

- Nem vagyok ostoros, se bocskoros, csak egy fergeteges traktoros. 
- Csak nyugi, gazda vagyok!
- Borban az igazság!
- Aki nem szánt, gazt arat!
- Azé a föld, aki megműveli!

Mit gondolsz, szerinted melyik tetszene az ismerősödnek? Az a legjobb a nyomtatott pólókban, hogy digitális technológiával készülnek, 100%-os pamut anyagra nyomtatnak, és rengeteg szín közül válogathatsz. 

Divatos agrár grafikák

Egy gazda szemében ez igenis divatos, de még így laikus szemmel nézve is sokkal jobban néz ki egy-egy frappáns, humoros póló. De melyek azok a minták, amelyek 2023-ban az agráripar legfőbb szimbólumai közé tartoznak? 

A leggyakrabban a szántóföldet ábrázolják, különféle formákkal, színekkel, de szintén sokszor megjelenik a pólókon a termés, a traktor, a napraforgó, a szőlő vagy a borospohár mint szimbólum. A színek területéről pedig a zöld, a barna, az arany, a sárga és a fekete emelhető ki.

Mi azt valljuk, hogy mindenkinek megvan a joga a saját személyiségéhez illően formálni ruhatárát, ebből a gazdák sem maradhatnak ki. Mit gondolsz, szeretnéd te is megajándékozni az egyik barátodat? Akkor erre a célra talán az agrár pólók lesznek a legalkalmasabbak. 

Címkék: poloverzum, póló, webshop, online, mezőgazdaság, agrár, reklám