Tervezés okosan!

Bár tudjuk, hogy egy esküvői torta a torták királya, fontos, hogy teljes mértékben a házaspár egyéni ízléséhez igazodjon mind kinézetben, mind ízben. Ehhez jó, ha a tortakóstoló előtt inspirációt gyűjtötök, amiben például az esküvő stílusa, tematikája, az évszak és a helyszín is meghatározó lehet.

Ha azonban teljes mértékben az érzékeitekre hagyatkoznátok, egy izgalmas, szervezett tortakóstolásra bármikor benevezhettek! Így nem kell cukrászdáról cukrászdára járva, közlekedéssel órákat eltölteni két falat között, hanem egy helyen végigehetitek a teljes esküvőitorta-kínálatot. Látogassatok el az Esküvőpalota tortakóstolójára, hogy megtaláljátok a tökéletes desszertet!

Erre számíthatsz a tortakóstolón

Az eseményen kipróbálhattok néhány ízt, és egy kicsit jobban megismerhetitek a cukrászt és a műhelyének nagyszerű dolgozóit. Megmutathatják korábbi munkáik portfólióját, vagy beszélgethetnek veletek az esküvőtökről.

Valószínű az is, hogy szeretnének képet kapni arról, hogyan szeretnéd feldíszíteni a tortát a nagy napra. Ez egy jó alkalom lehet arra, hogy megmutassátok az esküvő tematikájáról, dekorációjáról készült inspirációs terveket, hogy biztosan minden összhangban legyen.

Érdemes a költségvetésről is őszinte megbeszélést folytatni a cukrászdával. A sütemény költségvetését a cukrászdának a ti becsült vendégszámotok alapján kell megítélnie. Érdemes megbeszélni az egyéb díjakat is, mint például a kiegészítő dekorációs díjak és a szállítási költségek.

Jó tanácsok a tortához

Egyes párok pontosan tudják, mit akarnak, és ez nagyszerű, de ne hagyjátok figyelmen kívül a cukrász tanácsát, ha javaslatokat tesz. Lehetséges, hogy a tortátokat még csodálatosabbá tudják tenni, mint ahogy eredetileg terveztétek. Kóstoláskor kérjetek lehetőségeket, még akkor is, ha ugyanazon téma variációiról van szó.

Az esküvői torta kóstolóját körülbelül hat hónappal a nagy nap előtt kell lefoglalni. Miért? Hogy legyen időtök kitalálni a legfontosabb részleteket, például a helyszínt, a szállítási időt és hasonlókat. Elegendő időt biztosít arra is, hogy időpontot foglaljatok, ha egy második kóstolókör szükségessé válik, hogy minden rendben legyen.

Szinte minden isteni ízű éhgyomorra, úgyhogy érdemes nassolnotok, mielőtt nekiláttok a mintavételnek, hogy objektíven tudjatok dönteni. Ne felejtsetek el egy pohár vizet meginni két szelet sütemény kóstolása között! Ez biztosítja, hogy minden egyes szelet friss ízélményt jelentsen, és segít megőrizni a felfrissülést, amikor erősebb ízeket, például csokoládét vagy mogyoróvajat kóstoltok.

Látogassatok el az Esküvőpalotába, ahol minden segítséget megkaptok, amely a nagy nap tökéletessé tételéhez szükséges!

Címkék: esküvőpalota, kóstoló, torta, webáruház, online, reklám