Amellett, hogy soha nem lesz gondja a munkahelyi, vagy szabadidőruha kiválasztásával, a felesleges dolgoktól is megszabadulhat, ezáltal gardróbszekrénye is jobban fog lélegezni. Állítsa össze kapszula szekrényét, mely minden évszakhoz tartogat majd univerzális és kedvenc színeiben pompázó ruhadarabokat. Fő szabálya, hogy minden ruhadarabból csak néhány darabot tartalmazzon.  Ebben segíthetnek Önnek a Sinsay üzletek és Sinsay online áruháza, valamint az About you webshop oldala is. A kapszulagardrób készítése egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. De nincs mitől félni.

A helyes ruhaválasztás

A kapszulagardrób első lépése a válogatás. Vegyen ki a szekrényekből minden pulóvert, pólót, nadrágot, kiegészítőt, valamint a női csizmát és egyéb lábbelit. Majd menjen át minden tételen külön-külön, és kérdezze meg magától, hogy mikor viselte utoljára. Tartsa be az egyéves szabályt: a több mint egy éve nem viselt ruhát, valószínűleg már soha többé nem fogja viselni. Adja el e darabokat amíg teheti, vagy adományozza el a rászoruló családok egyikének. Miután megvált azoktól a ruhaneműktől, amire nincs szüksége, létre kell hoznia egy gardrób alapot. Ez többnyire fekete, fehér, szürke, barna és sötétkék színű ruhákból áll. Más szóval, univerzális árnyalatok, melyek minden stílushoz és minden évszakhoz passzolnak. Nyárra választhat halványabb, télre sötétebb színvilágot.

Tekintse meg a Sinsay üzletek és Sinsay online áruház, valamint az About you webshop oldalát és vásároljon előnyös árú ruhaneműket az egyes kuponoknak, úgymint a Sinsay kuponkódoknak és About you kuponkódoknak köszönhetően. Kihasználhatja az About you Black Friday nyújtotta kedvezményeket is. A kapszulagardrób alapja általánosságban a következőket ruhaneműket kell, hogy tartalmazza: rövid és hosszú ujjú póló, női pulóver, farmer, elegáns nadrág, szoknya, kabát, szabadidőruha, pizsama, fehérnemű, női félcipő és magasszárú női csizma. Ennél többre nem lesz szüksége.

Adjon a dolgoknak egy második esélyt

A mai lehetőségeinknek köszönhetően már megszokhattuk, hogy ha valami elromlik, egyszerűen kicseréljük. A megtakarítás egyik módja azonban az, hogy második esélyt adunk az elromlott dolgoknak. Bár nem olyan kényelmes és gyors, mint egy új dolgot vásárolni, mégis sok esetben megéri. Régebben meglehetősen gyakori volt, hogy a lyukas zoknit befoltozták, vagy az elszakadt nadrágot megvarrták. Próbálja meg legalább részben visszaállítani ezt a szokást otthonában is. Ha pedig az adott darab már nem javítható, keresse az előnyös árakat kínáló Sinsay üzletek és Sinsay online áruházak, valamint az About you webshop ajánlatait. A Sinsay kuponkódok, valamint az About you kuponkódok segítségével előnyös árú darabokra tehet szert. Ha igazán olcsón szeretne vásárolni, figyelje az About you Black Friday nyújtotta előnyöket, vagy a Tiplino kupon oldalak kínálatát.

Keltse életre kapszulagardróbját

Ha az összes ruhát megvásárolta, már csak egy lépés van hátra. Ez a ruhatár revitalizálása kiegészítők segítségével. Fontosságuk, hogy kissé feldobják és ékesítsék az öltözéket. Először is ne hagyjon ki egy szép fekete kézitáskát. Kombinálhatja például alacsony női csizmával, de tűsarkúval is kitűnő választás. Majd gondoljon egy övre, láncra és karkötőre vagy órára. A szezonális kiegészítők is nagyszerűek, mint a sapka, sál és kesztyű. Válasszon egyedi darabokat és használja a Tiplino kupon oldalak széleskörű kínálatát.

Végezetül leszögezhető, hogy a kapszulagardrób praktikus megoldás, amely a funkcionális szekrényrendszeren kívül időt és energiát takarít meg. A kapszulagardrób elkészítése nagyszerű megoldás, de időbe telhet míg megtalálja a megfelelő darabokat. Nincs mögötte egzakt módszertan, a cél az, hogy jól érezze magát ruháiban. És persze praktikum és az életstílusához való maximális alkalmazkodás. Ez a pár lépés segít létrehozni kapszuláját, azaz személyes ruhatárát. A jó gardrób egyet jelent a kényelemmel, az előnyös szabásokkal és színekkel, az áttekinthető gardróbbal. És a legfontosabb, hogy mindig lesz mit felvennie.

Címkék: gardrób, sinsay, kapszula, About you, tiplino, kupon, webáruház, webshop, online, reklám