Miért lényeges dolog gondoskodni az etetőhajó alkatrészek rendelkezésre állásáról?

Mert minél többször és minél intenzívebben használunk egy etetőhajót, annál inkább számítani kell egy-egy alkatrész elhasználódására. Ez egy természetes folyamat, ami úgymond velejárója az etetőhajó használatának.

Pontosan ennek fényében lehet annak hozzáadott értéke, ha a Cheapfishing etetőhajókhoz kínált alkatrészeinek választékára ránézünk időről időre. Pláne hasznos lehet, ha a legfontosabb alkatrészekből akad is a táskában, miközben a vízparton dolgozunk a halfogáson.

Felmerülhet persze kérdésként, hogy egész pontosan milyen alkatrészekre érdemes helyezni a fókuszt. Úgyhogy ennek tükrében máris rátérünk annak a részletezésére, hogy egész pontosan minek a beszerzése bizonyulhat egyértelműen hasznosnak.

Milyen etetőhajó alkatrészek beszerzése lehet a legfontosabb?

Talán az egyik legfontosabb etetőhajó alkatrész a hajócsavar. Már csak azért is, mivel nélküle a szerkezet gyakorlatilag mozgásképtelen, holott használat közben intenzív terhelésnek van kitéve. A hajócsavar könnyen meg is sérülhet, ezért sosem árt, ha akad belőle csere darab.

Ha már a hajócsavar épségéről szó esett, akkor a hínárvédő rendelkezésre állása sem árthat semmiképp. Különösen azokon a vízterületeken, ahol jól ismert, hogy intenzív a vízi növényzet jelenléte.

Ha pusztán ezt a két alkatrészt beszerezzük pluszban, már nagyot lendíthetünk a zökkenőmentes használaton. Hiszen egyrészt óvni tudjuk a szerkezetet a hínártól, másrészt a hajócsavar esetleges sérülése esetén is meglehet a tervünk.

Még néhány etetőhajó alkatrész, ami sosem árt, ha kéznél van

Mindenképp megéri előzetesen gondoskodni egy csere antenna rendelkezésre állásáról is. Annak érdekében, hogy az elsődleges antenna bárminemű hibája vagy sérülése esetén is meg tudjuk oldani, hogy a hajó továbbra is zökkenőmentesen működjön.

Sőt, a felsoroltakon túl akár motorból is tudunk pótalkatrésznek beillő darabot beszerezni. Ennek köszönhetően a hajtómű meghibásodására is ott lehet kéznél a megoldás. Így pikk-pakk cserélni tudjuk, és az etetőhajó máris mehet vissza a vízre.

Ha a felsoroltak mindegyikét időben be tudjuk szerezni, akkor tényleg felkészülten állhatunk neki akár egy tartalmasabb pecának is. Különösen abban az esetben, ha még akkumulátorból is sikerül beszereznünk legalább egy csere darabot.

A felkészültség pedig ugye sosem jön rosszul, pláne abban az esetben, ha a horgászatról van szó. Emiatt igencsak megéri foglalkozni az etetőhajó alkatrészek időben történő beszerzésével.

Címkék: cheapfishing, etetőhajó, webáruház, horgászat, online, reklám