Ez eddig mind nagyon jól hangzik, de álljunk is meg itt egy pillanatra! Amikor a tökéletes lánykérést tervezed, egyetlen részlet sem lehet túl kicsi. Tehát, ha a szerelem és az elköteleződés szimbólumát választottad ki a világ legjobb nőjének – ideje prezentációra gondolni!

Képzeld el, ahogy életed szerelme kinyitja az ekitoekszerek.hu egyik lenyűgöző ékszerdobozát, hogy megtalálja a legszebb gyűrűt, amelyet csak neki terveztek! Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy már a legelső pillanattól kezdve rendkívül különlegesnek fogja érezni magát. 

Ékszerdoboz dizájnok

Számos különböző típusú ékszertartó kialakítás létezik, amelyek leegyszerűsített eleganciával vagy ragyogó luxussal emelhetik ki a választott eljegyzési gyűrűt. 

Elsőként ott vannak az eljegyzési gyűrű gyémántjának formájához illeszkedő dobozok (négyzet, téglalap, nyolcszög, ovális), amelyek kiválasztása elegáns és összehangolt párhuzamot teremt. Aztán nem hagyhatjuk ki az újszerű eljegyzési gyűrű ékszerdoboz formákat sem a sorból, mint például a szívek vagy a rózsák, amelyek emlékként vagy akár karikagyűrű párna helyettesítésére is szolgálhatnak a közelgő menyegzőn.

Ha valami igazán különleges dolgot keresel, akkor is létezik megoldás, hiszen számtalan kidolgozott részlettel - gyöngyökkel, kristályokkal, hímzéssel vagy más, bonyolult díszítéssel - ellátott ékszerdoboz is fellelhető. Végezetül pedig megemlítenénk még a kezdőbetűkkel, dátumokkal vagy idézetekkel személyre szabott verziókat, amelyek magukba a dobozba vannak gravírozva vagy faragva.

Túl kidolgozott?

Ahogy fentebb is olvashattad, számos különböző ékszerdoboz kialakítás közül választhatsz, ezért fontos észben tartanod, hogy nem maga a doboz a legfontosabb ilyenkor, hanem a gyűrű. Igaz, büszkén és elegánsan kell megjelenítenie magát az ékszert, de a beárnyékolása nélkül kell ezt megtennie.

A gyűrű tárolása a lánykérés után

Az "igen" után fontos az eljegyzési gyűrűt megfelelően tárolni, hogy a legjobban nézzen ki az esküvőn. Ideális esetben az eljegyzési gyűrűt mindig a dobozában kell tartani, amikor a párja nem viseli, hogy ne sérüljön meg vagy vesszen el. 

Fontos, hogy ne az összes többi ékszerei zűrzavarában tárolja. A gyémánt ugyanis megkarcolhat más fémeket, és az eljegyzési gyűrű szalagja is berepedhet vagy megkarcolódhat. 

Ha a doboz túl terjedelmes a rendszeres tároláshoz, válassz egy nagyobb ékszerdobozt, amely bársony vagy habszivacs bordákkal ellátott gyűrűrekesszel rendelkezik.

null

Az ékszerdoboz tehát igenis szükséges kellék

Sokan mielőtt megkérnék a szerelmük kezét, elgondolkodnak, hogy egyáltalán szükséges-e az ékszerdoboz használata. 

Nos, mint ahogy az útmutatónkban is olvashattad, ez a tartó nem csupán egy szép díszdoboz, hanem arra is készült, hogy megvédje a gyűrűt a sérülésektől, karcolásoktól vagy elvesztéstől.

Címkék: ékszerdoboz, gyűrű, reklám