Felgyorsult világunkban az előszoba egyfajta zsilipkapuként szolgál otthonunk és a külvilág között. Hiszen reggel itt öltjük magunkra kabátunkat, cipőnket, melyben az utcára lépünk, az utolsó simításokat végezve ellenőrizzük tükörképünket, hogy a nap folyamán a legjobb formánkat hozhassuk. Hazatérve pedig levetjük a nehéz nap terheit, és végre elcsendesedhetünk otthonunk kényelmében. Lássuk, milyen berendezési tárgyakkal tehetjük praktikussá, ugyanakkor hangulatossá ezt a teret!

Előszobafal

Az előszobafalak mindent tudnak, amire csak az utolsó simításokhoz szükségünk lehet: választhatunk tükörrel ellátott verziót is. Elférnek rajta az aktuálisan használt kabátok, táskák, kalapok, ugyanakkor elnyelik a cipőket, sálakat, kesztyűket is, ezzel biztosítva a rendezett, harmonikus összképet. Tágasabb előszobánkhoz nagyobb, szekrénnyel bővített változatot is vásárolhatunk, így az éppen használaton kívüli ruhák, cipők is könnyen elérhető helyre kerülhetnek. A kisebb előszobák tulajdonosai se keseredjenek el, hiszen egy stílusos, csupán akasztóval ellátott panel is határozott keretet ad a szobának, és segít a rendszerezésben.

Tárolás

Az előszobafalat remekül kiegészíthetjük szekrényekkel, cipőtartókkal és padokkal. Ide rejthetjük azokat a ruhákat, cipőket, melyeket éppen nem használunk, például a téli kabátokat nyáron, vagy a szandálokat télen. Praktikusok választhatnak cipőtartóval ellátott padot, így a kényelem mellett extra tárolóhelyhez juthatnak. Rendszerezzünk következetesen, így a reggeli kapkodásban sem kell a kedvenc balerinánk után kutatni!

Kiegészítők

Figyeljünk a részletekre is! Ugye, milyen hangulatos tud lenni egy bohókás szöveg a lábtörlőn, mely rögtön jókedvre derít? Az sem baj, ha a csöpögő esernyőt is tudjuk hova tenni, és ha a kulcsainkat is mindig megtaláljuk. Ha ezek a tárgyak még összehangba is kerülnek egymással, igazán stílusos enteriőrt alkothatunk!

Az apró, ám annál fontosabb kiegészítőinknek pedig a legjobb hely egy csinos konzolasztal. A napszemüveg, szempillaspirál, kézkrém mindig kéznél lesz, de a napi posta is méltó helyre kerülhet. Nem utolsó sorban egy jól megválasztott konzolasztal különleges designnal ruházza fel a teret. Bátran döntsünk határozott, stílusos darab mellett, ha az előszobánk minimál hangulatú; üde színfoltként fog hatni.  

Címkék: előszoba, szekrény, favi, tárol, fal, webáruház, online, reklám