Férfiak és az ékszerek

Nem jellemző a férfiakra az ékszerviselés. Aki pedig visel, azt talán érdemesebb jobban megfigyelni, hogy mit is sugároz magáról. A könnyed eleganciát rejtegeti, és miért rejtegeti? Mert a férfi ékszer akkor igazán stílusos, könnyed, ha nem hivalkodó, de ugyanakkor férfiasságot és eleganciát sugall. 

Ha egy-két visszafogott ezüst karkötőt találunk az Ékszerpalota oldaláról egy férfi csuklóján, az minden öltözéket szinte új színben tüntet fel. A férfi ékszer is hatalmas befolyással bír, csak a hölgyekétől eltérően nem olyan tarka a kínálat.

Szeret, nem szeret

Egy tetovált férfi kar láttán nem biztos, hogy azt feltételezzük, hogy szereti az ékszert. Avagy egy laza öltöny esetében sem feltétlenül gondolnánk azt, hogy a zakó ujja alatt az órán kívül felfedezhetünk mást is. Pedig igen! Az igazán kedvelt férfi ékszer alig észrevehető, de aki kiszúrja, az emlékezni fog rá. 

Igazán jó gondolat, ha valaki megajándékozza lovagját, de az akkor működhet jól, ha a megfelelő darab kerül kiválasztásra. És hogyan lehet ezt kivitelezni? Az Ékszerpalota kínálatában rendkívül sikkes, ugyanakkor visszafogott ékszerek találhatóak, melyek nem okoznak csalódást sem a vásárlónak, sem a megajándékozottnak.

Férfi karkötők

Egy karkötő igazi kedvenc lehet viselője számára. Egy nem hivalkodó, elegáns, vékony darabra könnyedén variálható ékszerként tekinthetünk. Az óra mellett igazán jól mutat, erősítik egymás jelenlétét. Kiváló választás lehet ha stílusban, színben sikerül összehangolni őket. 

Önállóan már kizárólag önmagáért beszél egy férfi karkötő. Csak ő az, aki árulkodik tulajdonosáról, kifinomultságáról és igényességéről. Ugyanakkor akár 2-3 karkötő is viselhető egyszerre. Elmondható, hogy amit egy képvisel, annak erejét így akár megháromszorozzuk.

Melyik lehet az igazi?

Aki igazán visszafogott darabra vágyik, illetve az áll jól neki, akkor nyerő választás lehet az ezüst. Igazán különleges, ha drágakövekből kifaragott gyöngyökkel van kombinálva. Ez lehet az obszidián, amit már az őskorszakban használtak kések, nyilak készítéséhez. Micsoda múlt, micsoda keménység, amit magában hordoz! Tökéletesen illik a maszkulin férfihoz. 

Ha az ezüsthöz a lapis lazulit választjuk, akkor viselőjét energiával tölti fel, aki ugyanakkor nyugalmat áraszt maga körül. A finoman, kézzel megmunkált darabok, a magas minőségű alapanyagok garantálják a termék tartósságát és sikerét. 

A szépen megmunkált ékszer a megjelenést csak tökéletesíteni tudja. Ezért érdemes böngészni a kínálatban, időnként visszatérni, és szert tenni a legújabbakra. Hiszen titkon tudjuk azt is, hogy a férfiak is szeretnek válogatni a számukra kedvelt darabok között.

Címkék: karkötő, ékszerpalota, webáruház, online, férfi, reklám