A sütés során felhasznált olaj mennyiségének drasztikus lecsökkentésével sokkal egészségesebb ételeket tudunk készíteni, de kiváló lehetőség rejlik benne emiatt a szépülni, fogyni vágyóknak is. Lássuk tehát, mik azok a tulajdonságok, amik a konyhai berendezések utolérhetetlen darabjává teszik ezt az eszközt!

Étkezz egészségesen, olaj felhasználása nélkül!

Te is szeretnél bűntudat nélkül, egészségesen étkezni, és már csak egy megfelelő konyhai gép választ el ettől a lépéstől? A Cosori prémium forrólevegős sütőt választva képes leszel minden ételnek a legegészségesebb alternatíváját elkészíteni.

Amikor az ember nekiáll főzni, a legtöbb esetben valamilyen olajjal kapcsolatos lépés lesz az első. Ez a magyaros ételek esetében halmozottan igaz, de nagy mesterei vagyunk a panírozásnak is, aminek a vége mindig bő olajban való sütés lesz. De tényleg csak így lehet ezt csinálni? Mi lenne, ha megtartanád a panírozott ételek ropogós élményét anélkül, hogy bűntudatot kellene érezned az étkezés során bevitt tetemes mennyiségű olaj vagy zsiradék miatt?

Sokoldalú felhasználhatóság

A forrólevegős sütőket többségében a sültkrumpli miatt szerzik be az emberek, mert szeretnének egy olyan alternatívát fogyasztani, ami nem olyan káros a szervezetükre nézve. De tényleg megéri csak egy étel miatt beszerezni egy gépet? Erre a kérdésre nem is érdemes itt keresni a választ, hiszen ezek a sütők sokkal többre képesek, mint a sültkrumpli elkészítése. Számos módon ki tudja váltani a serpenyő használatát, sőt a készülékek nagy részéhez recept könyv is mellékelve van, de egyes modellekhez külön receptekkel teli applikációt fejlesztettek, aminek a használatával nem kell többé ötlettelenül állnod a család előtt az örök kérdéssel: “Mit főzzek ma?”

null

Egyszerű és praktikus

Azok, akiknek csak kisebb méretű konyhapult áll a rendelkezésére, sokszor elbizonytalanodnak, hogy vajon kell-e nekik egyáltalán egy ilyen gép. De nem kell azzal számolni, hogy folyamatosan szem előtt lesz, hiszen a forrólevegős sütők minden alkatrésze mosogatógépben mosható, száradás után pedig elrakhatod valamelyik szekrénybe, mélyebb fiókba, vagy akár a kamrában is tárolhatod.

Hogyan érdemes választani?

Az airfryerek között is természetesen több típus van, amiknél mérlegelned kell a tulajdonságokat, hogy biztosan jó döntést tudj hozni. Arra, hogy kell-e a két fiókos verzió, vagy hogy szükséged van-e az érintős kijelzőre, kizárólag Te fogsz tudni válaszolni. Fontos azonban, hogy mindig az igényeidhez és az élethelyzetedhez mérten válaszd ki a modellt, amit meg fogsz vásárolni, így garantáltan ki fogod tudni használni ezeknek a csodagépeknek minden előnyét!

Címkék: sütő, reklám