Mindenki rohan, de a kapuvillogó figyelmeztető jeleket ad

A rohanó mindennapok szinte felőrölnek mindenkit és mindent. A figyelmünket is. Gyakori eset, hogy eleve késve indulunk el, ami miatt a koncentrációs képességünk nem az igazi. Talán Ön is gyorsabban vezet, gyalogosként nem néz körül az úttestre lépés előtt, és mire feleszmél - már ha feleszmél -, már meg is van a baj. 

Az óvatlanság nem kifizetődő, ezért célszerű már előre gondoskodni arról, hogy minél kevesebb veszélyforrás legyen a környezetében. A biztonságos körülmények megteremtésében nagy segítséget jelenthetnek azok a praktikus kapunyitó kiegészítők, amelyek a figyelemfelkeltésre specializálódtak.

Kapuvillogó - figyeljen Ön is!

Bármelyik oldalon is áll, folyamatos veszélyben van, ha nem figyel vagy nem használ kapuvillogót. Ha tulajdonosként megfeledkezik ezen eszköz beszerzéséről, minden reggel és este maximális figyelemmel kell a kapubejárón ki majd be közlekednie. Elég egy félrenézés, és már meg is történik a baj: a kapu előtt gyanútlanul elsétáló gyalogost már el is elütötte, vagy az ott elhajtó autó oldalába csapódott.

Viszont, ha felszerel egy kapu villogót, akkor ennek a kockázata jelentősen csökken. A sárga, kék, piros vagy narancs színben villogó eszköz figyelmezteti az arra közlekedőket a veszélyre. A figyelemfelkeltésnek meglesz az eredménye: mindenki óvatosabban közlekedik majd. 

A kapuvillogó lámpa egyre keresettebbé vált

A kapuvillogó lámpák egyre kelendőbbé váltak, ami nem csoda az elektromos kapuk elterjedése miatt. Nélkülözhetetlenek, amire a garázskapukkal, elektromos kapukkal foglalkozó gyártócégek is ráébredtek. Folyamatosan tökéletesítik, fejlesztik az eszközeiket, annak érdekében, hogy a fogyasztók minden igényét ki tudják elégíteni. 

A kapuvillogó olyan kiegészítő, ami akár életet is menthet. Saját- és mások testi épségének védelme nagyon lényeges, mindent meg kell tennie Önnek is ennek érdekében. Azaz, ha beszereltet egy elektromos kaput, akkor semmiképpen ne feledkezzen meg a kapuvillogóról, arról a biztonsági kiegészítőről, ami nélkülözhetetlen egy komplett rendszer kialakításához.

 A kapuvillogó LED-es technológiával működik

Ha már van elektromos kapuja, de nincs kapuvillogója akkor ideje beszerelni egyet. Szerencsére könnyen beszerezhető, utólag is könnyen beszerelhető, így azonnal “munkára fogható”. Használatával elkerülheti az otthoni baleseteket.

Nagyon fontos olyan helyeken, ahol nagyobb az áthaladó forgalom, vagy a garázs előtt járda van. Itt ugyanis bármikor megjelenhet egy-egy gyalogos vagy kerékpáros. A kapuvillogó használatával azonban azonnal jelezheti a szándékát - figyelmezteti az arra elhaladókat. Nem kell aggódnia az energiafogyasztás miatt sem, hiszen ezen eszközök LED-es technológiával működnek.

Vásároljon Ön is kapuvillogót!

Címkék: kapuvillogó, reklám, biztonság