Szerencsére babakocsibetéttel orvosolható a probléma. Puhább, kényelmesebb lesz az ülőfelület, ezáltal komfortosabban érzi magát a gyermek a babakocsiban. De mire figyeljünk még, amikor babakocsibetétet választunk?

Milyen anyagból készüljön?

Természetesen minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének. De mi a legoptimálisabb választás? Fontos, hogy a baba bőrét ne irritálja, ne izzadjon bele, kényelmes és könnyen tisztítható legyen. Előny, ha 4 évszakos, vagyis nem szükséges nyáron és télen más-más babakocsibetétet használni. Felmerülhet a kérdés, hogy pamutból, bambuszból vagy puha minky vagy velvet anyagból készüljön?

A pamut kényelmes, jól szellőzik, tartós, az izzadságot felszívja ugyan, de a nedves érzés megmarad. A bambusz páratlan mikroszerkezetének köszönhetően rendkívül jól szellőzik, jó hőszabályozó és elvezeti az izzadságot, ezenkívül puha, rugalmas és tartós is. Antiallergén, antibakteriális és gombaellenes hatású. A Babaágynemű bolt webáruház kínálatában megtalálható Makaszka memóriahabos bambusz babakocsibetét tökéletes választás a baba számára.

Szükséges a memóriahab?

A memóriahab télen-nyáron hőszabályozó képességgel bír. Nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb érzetet biztosít. Légáteresztő szerkezetének köszönhetően elvezeti a nedvességet, nem izzad a baba. A szivacs antiallergén, így nem irritálja a gyermek bőrét. A sűrű memóriahab maximális támogatást és kényelmet nyújt, mert optimálisan alkalmazkodik a kicsi testéhez. Nagy nyári melegben, izzadásra hajlamos babáknak kimondottan javasolt.

https://kapos.hu/static/keptar/7937/b/2.jpg

Nem csak babakocsiba

A babakocsibetétet használhatod autósülésbe is, utazáskor. Különösen nyáron igen nagy hasznát veszitek, nem izzad meg a gyermek és kényelmesebben is utazik. Hordozóba, mózeskosárba, sport babakocsiba, de akár bicikliülésbe is teheted. Mivel szabványméretű, a betéteken a megfelelő helyeken van a kivágás. A babakocsibetét újszülöttkortól biztonságosan használható, egészen addig, amíg szükséges az autósülés. Könnyen tisztítható, mosógépben 30 fokon mosható.

A Babaágynemű bolt webáruházban minden babakocsibetéthez találsz ugyanolyan mintával bambusz takarót is. Nyáron ne hagyjátok otthon semmiképpen sem! A takaró kellemes, puha, természetes anyagból készült, amibe nem lehet beleizzadni, ráadásul a káros UV-sugarakat is megszűri. A takaróhoz párna is kell! Pillangópárnát is találsz hozzá, természetesen azonos mintával, mely szuperül megtámasztja a baba fejét, akár az autósülésben, akár a babakocsiban. Hogy teljes legyen a szett, szerezz be egy menő bambusz sapkát is, ami védelmet nyújt az erős napsütés ellen.

Címkék: izzad, betét, takaró, babaagynemubolt, ágynemű, babakocsi, gyermek, reklám