Ilyen a tökéletes lánybúcsú program

Kerüljön sor akár valamelyikőtök lakásán, akár pedig egy bérelt apartmanban vagy hotelszobában az eseményre, a programnak előre megtervezettnek, viccesnek és pikánsnak kell lennie. Elő a piával és a rágcsával, egy könnyű italozás biztosan megalapozza a hangulatot. Ezt követően jöhetnek a bemelegítő, ismerkedős feladatok, amikor a leendő arának még nem lesz nehéz dolga. Ilyen a tökéletes lánybúcsú program

Ahogy egyre oldottabbá válik a légkör, jöhetnek a pikáns feladatok. Ezekhez érdemes bevetni a Szexaruhaz.hu Szexshop szórakozás kategóriájának darabjait is. Az este végén sor kerülhet néhány olyan kihívásra is, amelyeket az utcán, a járókelők körében kell teljesíteni. Ha minden akadályt sikeresen vett a menyasszony, készen áll arra, hogy férjhez menjen. 

Az esemény megkoronázása az ajándékok átadása és a fogadalom felolvasása, amely a legtöbbször megható, mégis vicces. És hogy mi a legjobb ajándék a menyasszonynak? Egy 7 részes vibrátorszettet imádni fog és nem tud majd neki ellenállni. 

Őrült ötletek a bulira

Hallottál már a pajzán franciakártyáról? A kártyákat mi más díszíthetné, mint péniszek, amiből egy lánybúcsún nem lehet hiány. A kártyajáték kiváló alap a nők lételemére, a pletykálkodásra. Az 54 lapból és 2 jokeről álló pakli felcsigázza majd a fantáziátokat és megteremti a hangulatot egy kiadós beszélgetésre. A kártyázáshoz némi alkohol is dukál, amit érdemes péniszes felespohárból elfogyasztani.

Természetesen a röviditalok mellett nem árt hidratálni is, amihez már nagyobb pohár kell. A legjobb, ha szívószálat is helyeztek a poharakba, amin naná, hogy péniszek vannak. Ráadásul világítanak is a sötétben, így garantáltan nem maradnak észrevétlenek! A sok-sok víz nagyon fontos, de még jobb, ha a lánybúcsún boros kólát fogyasztotok.

Ahelyett, hogy teljesen leinnátok magatokat, feles energiáitokat vezessétek át boxolásba. Persze itt sem egy szimpla boxzsákra gondolunk, hanem egy felfújható, boxolható péniszre, ami egészen biztosan nem üt vissza. Itt az ideje, hogy kiadjátok a stresszt és a mérget! Pofozzátok csak, bírja majd a strapát! 

Tréfás kiegészítők (nem csak) lánybúcsúra

Pénisz alakú gumicukor, tészta, szexpózokat bemutató zokni, bilincs, péniszes giganyalóka vagy egy pikáns dobókocka? Ezek olyan apróságok, amelyek nemcsak egy buli hangulatát dobják fel, de otthon, a négy fal között is vidámságot csempésznek a hétköznapokba. Nagyon viccesek, de csak addig, amíg fel nem forrósodik az a bizonyos hangulat.

Címkék: lánybúcsú, szórakozás, reklám