Megy minden, mint a karikacsapás

Elvileg, jobb esetben valóban így van. Annyira egymáshoz tartozónak érzed magatokat, hogy eszedbe sem jut, hogy a nagy pillanatban belédfagy a szó, leblokkolsz és remegni fogsz, mint a nyárfalevél. Pedig hidd el: sokakkal megtörtént ez már, a spontaneitás hibájába esve a legkisebb zavaró tényező is megzavarta a boldog idillt.

A lánykérés nem játék - egy életre szóló emléket hagy mindkettőtökben, ezért nem mindegy, hogy miként zajlik. Elviccelve, görcsösen, sután, kínos pillanatokat szerezve, vagy szervezetten, minden lépést megtervezve? Gondolom az utóbbi lenne a nyerő nálad is.

Az eljegyzés menete - ne szégyelld, ha nem tudod, miként zajlik

Hiszen honnan is tudnád? Elvileg ez lesz az első (és remélhetőleg az utolsó) az életedben, nem lehet gyakorlatod benne. A lánykéréssel megváltozik az életetek - ami eddig feltételes mód volt, egyre inkább kijelentéssé alakul: ti ketten összeházasodtok.

A lánykérés sokféleképpen történhet - végső soron rajtad áll, hogy milyen meglepetéssel készülsz a barátnődnek. A kreativitásod segíteni fog abban, hogy eldöntsd: hol, mikor, hogyan, milyen körülmények között kerül sor rá. Bárhogy is döntesz - lehetsz romantikus, vakmerő, extravagáns, klasszikus - egy dologra mindenképpen szükséged lesz.

Találós kérdés: mi az, ami feltétlenül kell a lánykéréshez?

Nem. Nemcsak bátorság. Hanem az a bizonyos eljegyzési gyűrű, amit te vásárolsz meg a leendőbeli menyasszonyodnak ajándékképpen, és átadsz a lánykérés alkalmával. Az eljegyzési gyűrűk sokfélesége a Marta Meisels Jewelry kollekciójában is garantál arról, hogy biztosan megtalálod a kedvesedhez legjobban illő ékszert.

Mi illik a legjobban a párodhoz? Nos, ezt neked kell tudni a legjobban, hiszen te ismered az ízlését, a stílusát, az ékszerviselési szokásait. Te tudod, hogy mennyire szereti a hagyományokat vagy éppen ellenkezőleg - mennyire kerül mindent, ami klasszikus. Lehet, hogy pontosan olyan eljegyzési gyűrűre vágyik, ami eltér a megszokottól, amit az egyedisége tesz különlegessé. A legmegfelelőbb gyűrű mindig személyre szabott, minőségi és állja az idők próbáját.

null

Vetkőzd le magadról a bizonytalanságot!

A bizonytalanság természetes - a legtöbb férfi ezt érzi életének ebben a szakaszában. Így van ez már évszázadok óta, te miért lennél ez alól kivétel? De ne csüggedj - abban a pillanatban, amikor elhangzik az igenlő válasz, kitisztul a kép. Az eljegyzési gyűrű a szerelmed ujjára kerül, és ugyanazt jelképezi, amit minden kontinensen, minden kultúrában évszázadok óta. Életre szóló összetartozást.

A tökéletes eljegyzési gyűrű megtalálása nem lehetetlen - csak időt kell szánnod rá, hogy a kedvesed számára legmegfelelőbbet válaszd. Éljétek át a legnagyobb boldogságban a lánykérés minden pillanatát, gyűjtsetek szép emlékeket!

Címkék: eljegyzés, felkészülés, reklám