Nem titkolt szándékunk némi kedvet csinálni a dologhoz. Akár saját magad, akár egy közeli ismerősöd számára keresel tehát hamisítatlan vezetési élményt, a cikk elolvasása az egyik legtutibb ötletet hozza kézzelfogható közelségbe.

Nem is húzzuk tovább a kíváncsiságod, inkább képletesen szólva a gázra lépünk és mutatjuk a részleteket.

Gondolkodtál már azon, milyen lehet Teslát vezetni?

Hogyha igazán vonzanak a modern autók, lenyűgöz a sebesség és odáig vagy az elektromos járművek 21. századi fejlesztéseitől, akkor tutira morfondíroztál már a kérdésen. Már csak amiatt is, mivel a Tesla modelleknek egyébként is van egyfajta varázsa.

Küllemre fantasztikus látványt nyújtanak, a kecses vonalaikkal, a finom útfekvéssel, nem beszélve az ízlésesen kidolgozott formákról. No és persze menet közben érkezik az igazi Tesla csoda, a finomra hangolt motorral, a fantasztikus teljesítménnyel.

Ami igazán jó hír, hogy akár saját magad is megtapasztalhatod a Tesla féle csodát. Merthogy élményvezetés keretei között pattanhatsz be a volán mögé.

Hogyan is néz ki a Tesla élményvezetés a gyakorlatban?

Többféle időtartam is megjátszható annak megfelelően, hogy mennyi időn keresztül szeretnéd vagy szeretnétek róni a kilométereket. Sőt, a 30, 60 vagy 90 perc alatt akár a párod, a barátaid vagy a családtagjaid is veled tarthatnak.

Képzeld csak el, ahogy a kényelmes ülésben helyet foglalva, a finom tapintású műszereket kézbe véve kapásból érzed, ez fantasztikusan király lesz. A Tesla élményvezetéssel minden kigyorsítás, minden kanyarvétel és minden egyes fékezés egészen más szint, mint amit megszokhattál.

Sőt, ha félsz vezetni és tartasz kicsit az egésztől, a Tesla volánja mögött megtapasztalhatod, mennyire kezesbárány egy ennyire korszerű gépezet. Imádni fogod, ez szinte biztos!

Tudtad, hogy a Tesla élményvezetést akár ajéndákba is adhatod?

Vagyis nem feltétlenül kell, hogy egyes egyedül tapasztald meg a Tesla élményvezetés varázsát. Mindegy, hogy a párod, a legjobb barátod, valamelyik családtagod, vagy mondjuk az üzleti partneredet szeretnéd-e meglepni.

Ha tudod, hogy az illető óriási autó és Tesla fanatikus, ezt a meglepetést sosem felejti el neked. Már csak azért sem, mivel a Tesla élményvezetés felejthetetlen pillanatairól fénykép, illetve videó is készülhet.

Vagyis a későbbiek során amikor csak kedved tartja, bármikor visszanézheted a menet közben megörökített pillanatokat. Hogy újra érezhesd a libabőrös pillanatok varázsát, és felidézd magadban a Tesla által kínált csodálatos élményt.

Címkék: likedrive, Tesla, vezetés, reklám