Ha most velünk tartasz, mindent megtudhatsz nem csupán ezekről a praktikus kis kiegészítőkről!

Mi is az a kismamapárna?

Az egyre növekvő kisbaba miatt az alvása egy idő után minden leendő anyukának szépen lassan megváltozik. Először a hason való alvás kerül tiltólistára, majd hátfájdalmakkal is lehet számolni. A második trimeszter végére minden kismama eléri azt az állapotot, amikor már csak a jobb és a bal oldalon való fekvés lesz kényelmes.

Igen ám, de a pici miatt nagyon hamar elfárad a szervezeted, hiszen ugyanabban a pozitúrában lenni megterhelő. Nos, ilyenkor segítenek a kismamapárnák. Ezeket a kényelmes, C alakú kiegészítőket az anyukák magukhoz ölelhetik esténként, ezzel felvéve egy olyan különleges pozíciót, amely mindent terhermentesít.

A Peekabooshop.hu minőségi kismamapárnáit érdemes megnézni, ha hasonló kiegészítő beszerzésében gondolkodsz.

null

Mire használhatóak még a kismamapárnák?

Emlegettük, hogy a kismamapárnákat nem csupán addig lehet használni, amíg a pocaklakó odabent pihen. Ha olyan kismamapárnád van, amely rendelkezik OEKO-TEX 100 tanúsítvánnyal, azt bizony használhatod kisbabád születése után is, akár a babával! Ez az igazolás biztosít arról, hogy a párna nem fog semmiféle irritációt okozni kisbabád bőrén.

A kismamapárna ugyanis tökéletesen alkalmas például a kicsi etetéséhez. Szoptatós párna helyett akár használhatod ezt a nagyobb verziót is. Mindkét esetben a baba megtartását könnyíti meg az eszköz, így mindegy, hogy melyik van a karod alatt.

Ahogy telik az idő, úgy lehet még feladata a párnának, például megtámaszthatja a kicsit, mikor ülni tanul! Ha bizonytalanul ücsörög még, mögé téve ezt a hatalmas, kényelmes párnát, biztos lehetsz benne, hogy nem fog hátraesni.

Mi más fogja megkönnyíteni az első időkben a dolgodat?

A kicsi születése előtt és után van néhány olyan eszköz, amely jelentős könnyedséget hozhat az életedbe.

1. Ilyen például a bimbókrém és a kismama hálóing, amelyben a baba etetésétől - például a kórházban - egyetlen mozdulat választ majd el.

2. Otthon pedig a babafészek lesz a legjobb barátod. Ez a különleges kis kiegészítő kényelmes és biztonságos. Védelmében a babád akár kettőtök között, a szülői ágyon is aludhat, egy finom meleg babatakaróval bedunsztolva.

3. A legfontosabb segítségedről se feledkezz meg, ez nem más, mint egy maroknyi cumi! A cumik segítenek a kisbabáknak megtanulni, hogyan nyugtathatják meg saját magukat egyedül, sőt lekötik őket az első néhány hónap alatt.

Címkék: párna, kismama, reklám