Van újabb két darab páros belépőnk a közelgő koncertre. Ezeket szerdán (12.08.) este fogjuk kisorsolni. A jegyeket csütörtökön (12.09.) és pénteken (12.10) 8.00 és 16.00 óra között lehet átvenni személyi igazolvánnyal/lakcímkártyával a Kapos Televízió recepcióján a Kossuth Lajos u. 6. szám alatt.

Ezúttal egy kérdést teszünk fel, de két nyertest hirdetünk. Lehetőség szerint olyanok játszanak, akik tudják, hogy december 16-án este oda is érnek a Kaposvár Arénába.

A helyes megfejtéseket névvel-címmel a jatek.kapospont(kukac)gmail.com email-címre várjuk.

Kérdés: Milyen hangszeren játszik Csík János?


Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva! 2020-ban megjelent "A dal a miénk" című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.

Csík - LGT-s fotó (1).jpg

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt.

Csík koncert Kaposvár.jpg

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.


Korábbi játékunk kérdései-nyertesei:

3. Mikor alakult meg az LGT együttes?

Nyertes: Butorné Lengyel Éva


2. Melyik évben kapott Kossuth-díjat a Csík Zenekar?

Nyertes: Karádi Zoltán


1. Soroljon fel három tagot az LGT együttesből!

Nyertes: Vargáné Anita

Címkék: LGT, Csík Zenekar, koncert, játék, reklám