Mindegy az ok, megpróbálunk segíteni a választásban.

Hagyományos porszívók

A hagyományos porszívók mellett szóló érvek? Lássuk… Ha sok a felesleges helyed és vágysz egy olyan porszívóra, amit nagy birkózás keretében maximum hetente vagy hajlandó előrángatni a szekrény mélyéről. Ha szereted a nagy monstrumokat és szereted keresni a megfelelő konnektorokat, ahonnan még pont elég hosszan elér a vezeték a takarítandó felület széléig. Ha nem bánod, hogy nagy és nehézkes és ha csak abban bízol, amit már jól ismersz, akkor a hagyományos porszívó lesz a te tökéletes társad. 

Robotporszívók

Ha a lehető legkevesebbet szeretnél foglalkozni a porszívózással és nem idegenkedsz attól, hogy be kell programoznod a porszívódat. Ha nem felejted el időnként karbantartani akkor sem, ha alapvetően önállóan képes dolgozni. Ha oda tudsz figyelni arra, hogy ne legyenek akadályok a porszívó előtt és alapvetően rend van a lakásodban (sajnos rendet nem tud rakni). Ha mindez igaz rád, akkor érdemes elgondolkodnod egy robotporszívón.

Vezeték nélküli porszívók

Ha fontos számodra, hogy a kiváló hatékonyság mellett a porszívód könnyen mozgatható legyen és nem bánod, ha estére nem fájdul meg a derekad a hajlongástól. Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a szekrény mélyére süllyeszd a porszívódat, sőt, egyenesen örülni tudsz annak, hogy mindig kéznél van. 

https__roidmi.hu_ - 2021 október - Cikk3.jpg

Ha szereted, ha van egy olyan eszközöd, amellyel gyorsan és eredményesen eltüntetheted a morzsakupacokat az ebéd után, a szennyeződést a konyhában a főzés után és a homokkupacokat az oviból hazatérő gyerkőc után. Ha nem bánod, hogy néhány mozdulatodba belekerül a napi takarítás, ha cserébe egy igazán kényelmes eszközzel végezheted a munkát, amellyel tényleg pillanatok alatt letudható a dolog. Ha mindez igaz rád, akkor a vezeték nélküli állóporszívókat egyenesen neked találták ki!

Milyen vezeték nélküli porszívót válassz?

A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók a belépő kategóriától egészen a prémium színvonalig elérhetők. A 17000 Pa szívóerővel bíró, 40 perc folyamatos takarításra képes, mindössze 2,4 kg-os súlyú F8 Lite mellett elérhető a 26500 Pa szívóerővel és 70 perces megállás nélküli takarítási kapacitással rendelkező. A 0,55 literes portartályos X30 Pro modellek mellett számos köztes modell is felkeltheti kíváncsiságunkat. 

A Z1 Air a maga 2,6 kg súlyával, a 22000 Pa teljesítménnyel és az 5+2-es HEPA szűrőrendszerével méltán megérdemli figyelmünket. A Z1 modell pedig ugyanazzal a ZiWei fertőtlenítő rendszerrel és felmosás funkcióval kényeztet minket, mint a drágább modellek. 

A választásban fontos szempont a szívóerő, az üzemidő és az, hogy a porszívó milyen funkciókkal rendelkezik. Utolsóként említenénk, de nem elhanyagolható tényező egy olyan eszköznél, amely mindig elöl van: a dizájn.

Címkék: vezeték nélküli, roidmi, porszívó, reklám