Magas sarkakon lépkedve a tartása megváltozik, az alakját is előnyösen megnyújtja, ezáltal határozott és kifinomult megjelenéssel ajándékozza meg. Télen a nagy mínuszokban fontos, hogy egy magas sarkú cipő ne csak csinos, de meleg is legyen. Ezért kitűnő választás a magas sarkú csizma. 

Egy ilyen lábbeli igazi jolly joker, hiszen a rohanós hétköznapokra, munkába vagy iskolába is jól szolgálhat, de előnyös, elegáns megjelenésének köszönhetően ünnepi alkalmakon, különleges eseményeken is megállja a helyét. A magas sarkú csizmák széles választéka fedezhető fel a webshopok kínálatában, számos darab pedig kiválóan illik a legkülönbözőbb ruhadarabokhoz. A visszafogott vagy akár a feltűnőbb lábbelik között mindenki megtalálhatja kedvenc téli magas sarkú csizmáját.

Így válassza ki a tökéletes csizmát!

Sokan nem kedvelik a magas sarkú darabokat, hiszen a jeges, csúszós úton valljuk be: nem egyszerű egyensúlyozni bennük. Alacsony sarkakat viselve sem kell azonban lemondania az eleganciáról, hiszen a Komfortcipő lapos sarkú téli cipők árusításában is az élen jár.

Nézzük, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő darabot! Fontos annak meghatározása, hogy mekkora is legyen a csizma hossza. Léteznek bokáig, lábszárközépig, térd alá és akár combközépig érő csizmák is. Az egyéni ízlés mellett a csizmát viselő alkatára is tekintettel kell lenni. Egy kis termetű hölgynek nem igazán előnyös például egy combig érő darab, de egy lábszárközépig érő vagy magas sarkú bokacsizma kihozhatja belőle a maximumot. Egy magas nő bátran viselhet combcsizmákat bármilyen sarokmérettel. A legszerencsésebb helyzetben kétségkívül a középmagas nők vannak: nekik aztán minden jól áll! Csizmahossz és sarokmagasság tekintetében is bátran válogathatnak. 

www.komfortcipo.hu - 2021 október - Cikk1.png

A hossz mellett a választást nagyban meghatározó szempont a csizma színe is. Jöhet egy klasszikus, mindenhez passzoló fekete? Beújítana egy mostanság népszerű natúr barna árnyalatra? Szeretne inkább kitűnni a tömegből egy dögös, színes lábbelivel? Szerencsére ma már minden színű, stílusú és kialakítású csizma elérhető a boltok polcain. 

A minőség sem elhanyagolandó szempont

Jóllehet a választék igen szerteágazó, és az árak is széles skálán mozognak, a megjelenés mellett érdemes a minőségre és az időtállóságra is gondolni. A Komfortcipő a legnagyobb márkák legkiválóbb darabjaival várja. Megtalálhatóak webshopjukban a Rieker, a Birkenstock, a Remonte és további neves márkák termékei is. Ezek a gyártók nemcsak magas minőségű termékekkel dolgoznak, de a cipők gyártása során a maximális kényelemre is kiemelt figyelmet fordítanak. Így egy jól kiválasztott női magas sarkú csizma hosszú éveken át hű társa lehet a mindennapok során.

Címkék: csizma, cipő, reklám, tél