Nos, a következő pár sorban most olyan design tükrökkel találkozhatsz, amelyek között biztosan te is megtalálod a tökéletes darabot!

Állótükrök a lakásban

Vannak, akik számára fontos, hogy a készülődés során az összképet lássák. Nekik kifejezetten ideális az állótükör.

Természetesen ezen típusnak is különféle változatai vannak. A letisztult, keskeny formavilágú Umbra HUB LEANING MIRROR például a sarkokon lekerekített, szögletes fali tükörnek minősül. Modern gumikerettel is el van látva. A falra is akaszthatod, de a falnak támasztva a földön is megáll.

Léteznek azonban ennél kicsit komplexebb megoldások is. Az Umbra VALA álló, ovális tükör, szobainas állvánnyal, lerakópolccal és ruhaakasztó rúddal is el van látva. Így nagyjából minden, a készülődéssel kapcsolatos teendőnket elvégezhetjük egy helyen.

null

A klasszikus fali tükör

A fali tükrös szekrény kiváló választás a mosdóba, mivel ez egyaránt funkcionál tükörként és tárolóként. Ezenkívül vannak még extra rendszerezőkkel és fogasokkal is ellátott polcos tükrök, amelyek pedig tökéletesen passzolnak az előszoba többi bútorához. Ez ideális a kulcsok, táskák, napszemüvegek tárolásához, de némely darab dekorelemként is funkcionál.

Amennyiben szeretnéd kiválasztani a lakásba illő darabokat, akkor a Designmarket tükrei között olyan márkás termékekkel találkozhatsz, mint amilyen az Umbra is. Most pedig mutatok neked néhány konkrét példát, ami segít neked döntést hozni.

Tükörformák és alakok

Ha a kerekebb formavilág vonz, akkor a kerek vagy az ovális tükrök között érdemes válogatnod. Ezek kínálatában vannak egyszerűbb, fekete keretes, ugyanakkor modern, egyedi felfüggesztéssel ellátott darabok is.

A Dima Round tükör például három, felakasztható, kör alakú tükörből áll. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor panoráma látószögű termékeket is beszerezhetsz.

Továbbá nem szabad megfeledkeznünk a különleges formájú, szögletes tükrökről sem! Az Umbra PRISMA egy 3D térbeli, geometrikus darab, amely fekete színű acél huzalváz kerettel rendelkezik. A belső tükör hatszögű, így nagyon egyedi látványt nyújt nekünk.

A Dima Diamond vörösréz színű tükör fémből készült, és gyémánt alakú formavilággal rendelkezik. A háromdarabos szetthez három függesztő is jár.

Remélem, hasznos ötletekkel gazdagodtál, és megteremted a tökéletes légkört otthonodban a design termékek segítségével!

Címkék: tükör, reklám