Van, aki csak hobbiként végzi házi műhelyében, saját vagy baráti körének autóin a javításokat, szerencsés esetben viszont az is elképzelhető, hogy valaki az ilyen szerelő, javító tevékenységben szerzett jártasságát sok tanulással, képzéssel olyan szintre tudja juttatni, hogy hivatásszerűen utána is ezzel foglalkozik.

Alapcsomag egy autószerelő műhelyben

Lehetsz műkedvelő szerelő, barkácsoló vagy profi autószerelő, bármelyik csoportba is tartozzál, nélkülözhetetlen, hogy magas minőségű kéziszerszámokból ne legyen egy alapcsomagod vagy akár egy kibővített felszereltség a műhelyedben.

Aki végzett már autószerelési munkát, az pontosan tudja, hogy mennyire szerteágazó lehet egy-egy feladat szerszámigénye, és mennyire nem egyszerű összeállítani olyan felszereltséget, amelyekkel le tudjuk fedni a tevékenység végzése közben felmerülő nagy fokú szerszám- és eszközigényeket.

Magas minőség bármilyen munkaterülethez

A kellően széles spektrumú szerszámfelszereltség mellett legalább ugyanolyan fontos feltétel az eszközök minőségének magas volta, mely a munkavégzés gyorsaságához és kényelméhez is hozzájárul. Ezt bárki megerősítheti, aki ugyanazt a munkát elvégezte már gyengébb és minőségibb szerszámok segítségével.

A fentieknek megfelelően a www.szerszamrendelo.hu-nál a széles kéziszerszám választék és a magas nívó egyaránt megjelenik, a cég honlapján pedig áttekinthetően, a könnyebb átláthatóságot segítendő, csoportokra és alcsoportokra osztva jelennek meg a termékek.

Az eszközök képpel vannak megjelenítve, és feltüntetésre kerülnek a tulajdonságaik, méretük, sok esetben anyaguk is. Szerelő-, imbusz- és dugókulcsok, csavarhúzók, kalapácsok, szorítók, bitkészletek, fogók, reszelők széles választékával találkozhatunk.

null

Komplett készletek

Önálló kéziszerszámokat ugyanúgy találhatunk, mint komplett készleteket, ahol pl. méret szerint vannak összeállítva a hasonló rendeltetésű alkalmatosságok. Emellett arra is van lehetőség, hogy a beszerzett szerszámokat megfelelő helyen, rendszerezve tároljuk. Vannak olyan készletek, amelyeket már a tartódobozzal együtt lehet megvásárolni, de a www.szerszamrendelo.hu webshop egyik fő kategóriáját képezik a különféle tárolók és szerszámrendszerezők.

Fontos tudni, hogy nem csak online tudsz találkozni a megrendelt termékekkel. A www.szerszamrendelo.hu webáruház jelentős raktárkészletének köszönhetően, az online megrendelést és fizetést követően akár személyesen, a cég telephelyén is beszerezheted a számodra szükséges szerszámokat, előre egyeztetett időpontban. Amennyiben szállítással kéred a termékeket, a megrendelés másnapján már kezedbe foghatod őket!

Címkék: csavarhúzó, szerszám, reklám