Rengeteg különféle lakat és zár létezik, de egyben mind megegyeznek. Abban, hogy céljuk a biztonság növelése. Nincs ez másképp a bőröndök esetében sem. Az 1kulcs.hu lakatjai magas biztonságot garantálnak akkor is, ha a személyes dolgaid és a bőröndjeid biztonsága a tét.

Milyen zárak valók a bőröndre?

A bőröndlakatok egyik jól ismert fajtája a számzáras lakat. Ezek előnye, hogy nincs szükség kulcsokra ahhoz, hogy nyitni és zárni lehessen őket. Elég egy könnyen megjegyezhető számkombináció és máris biztonságban tudhatjuk a holminkat. A kódos megoldás akkor is szerencsés, ha úgy adódik, hogy másnak kell kinyitnia a bőröndöt és nincs lehetőség a kulcs átadására. További előny, hogy a biztonsági kód több embernek is megadható, a hozzáférés jogosultsága pedig a számkombináció megváltoztatásával egyszerűen és gyorsan bármikor visszavonható.

https-__1kulcs.hu_ - 2021 szeptember - Cikk3.jpg

A számzáras lakatok azért is kedveltek, mivel nagyon jól néznek ki. Azzal azonban jó, ha tisztában vagy, hogy ezek csak közepes biztonságot tudnak nyújtani. Szerencsére a biztonsági számzáras lakatok használatával már ez a szint is fokozható. A bőröndlakatokat sokféle színben választhatod. Hosszú élettartamuk és rozsdamentességük megbízható biztonsági kiegészítővé teszik őket.

Reptéri ellenőrzés? A TSA rendszerű bőröndzárral nem probléma!

A TSA rendszerű bőröndzár kifejezetten magas biztonsági fokozatot biztosít. A TSA rendszernek köszönhetően ugyanakkor nem kell bonyodalmakra számítanod akkor sem, ha a reptéri ellenőrzéskor éppen a te bőröndödet választják a szúrópróbaszerű ellenőrzésre. Ilyen ugyanis előfordulhat. Az ellenőrzés során pedig a bőröndöt ki kell nyitni. Ha ez nem kivitelezhető, akkor a zárat letörik, ami miatt nem fogod tudni visszazárni. Ugye milyen kellemetlen helyzet? 

Ezt kerülheted el a TSA rendszerű bőröndzár használatával. Ez a bőröndzár egy speciális kulcs segítségével a reptéri ellenőrzést végző személyzet számára nyitható, így az ellenőrzés megoldható anélkül, hogy a bőrönd zárjában kárt kellene tenni. A bőröndzár abban is kiváló, hogy a heveder hosszát a csomag méreteihez igazíthatod. MIvel a heveder az egész bőröndöt átéri, a lehető legnagyobb biztonságot tudja nyújtani.

Vágj bele az utazásba mostantól te is úgy, hogy a szükséges biztonsági teendők mellett, mint amilyen például az utasbiztosítás megkötése vagy EU-s TAJ kártya, gondoskodsz a csomagjaid, bőröndjeid megfelelő biztonságáról is! Ezáltal elkerülheted a nem várt és kellemetlen szituációkat és megóvhatod a személyes holmijaidat is az utazás, illetve a nyaralás során. Ezzel a módszerrel valóban nem marad más teendőd, mint élvezni a jól megérdemelt pihenést és az utazással járó örömöket. Kalandra fel!

Címkék: 1kulcs, bőrönd, lakat, reklám