Ők is emberek

Ahogy nekünk is, úgy a pornófilmek sztárjainak is megvannak a maguk problémái. Ez természetesen nem biztos, hogy ugyanazt jelenti, mint egy átlagember esetében, hanem akár egy számunkra teljesen természetes dolog is válhat neki kínossá. Gondoljunk csak bele, hogy egy vízvezeték-szerelés kapcsán a munkaerő felismeri a felnőtt filmek szereplőjét, és valami hasonló folytatásban reménykedik. Arról nem is beszélve, hogy ha egy pornófilmsztár elmegy a gyermekének a szülői értekezletére, már a pillantásokból tudni fogja, hogy ki az, aki látta a filmjeit.

Ha komolyabban gondoljátok a kapcsolatot, akkor néhány bökkenőre és kellemetlen szituációra már az elején fel kell készülnötök. Az egyik ilyen a családnak való bemutatás. Bár ideig-óráig el lehet ütni a munkára vonatkozó kérdéseket egy jópofa “filmiparban dolgozom” válasszal, de akár kellemetlenné is válhat, ha valaki megkéri, hogy juttassa be a médiába. Arról nem is beszélve, hogy aki látta valamelyik filmben a sztárodat, akkor jó eséllyel mindent látott. Azért ezt végig kell gondolni, hogy ezt tudjátok-e a helyén kezelni.

Nem tartozik az előnyök közé a féltékenység sem, hiszem minden alkalommal szembesülhetsz azzal, hogy éppen mással él szexuális életet. Sőt a legnagyobb körültekintés ellenére sem biztos, hogy elkerülheti a különböző nemi fertőzéseket, ami állandó agyalást generál.

null

Az előnyei

Ezenfelül számos előnye is van annak, ha egy férfi pornósztárral a randizol. Az egyik természetesen az, hogy biztosan mindent tud a nőkről, azaz garantáltan jó az ágyban. Tudja, hogy nyúljon vagy szóljon hozzád ahhoz, hogy egy pillanat alatt izgalomba gyere. Munkájából adódóan nyitottan és lazán kezeli még a kényes kérdéseket is, és számos újdonságot tud majd mutatni neked. Ide tartozhat akár a BDSM, a különböző szexuális segédeszközök világa és minden, amire nyitottnak érzed magad. Egy a kulcs, mint minden párkapcsolatban: fontos az őszinte beszélgetés.

Mivel egy jó minőségű pornófilm szép helyeken is játszódik, így állandó utazásnak néz elébe az, aki ezt a szakmát választja. Tehát nem kell félni az unalomtól, sem pedig a mindennapos munkába járástól. Arról nem is beszélve, hogy milyen előnyös lesz majd a számodra, hogy a pornófilmsztár téged választott. Jelentős önbizalmat ad majd, hiszen mégiscsak egy szexisten/-nő tart a karjaiban esténként.

Egyet mindenképp tarts észben. Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzá, ne tippelgesd, hogy mit érez vagy gondol akár forgatások során is. Ebben az esetben is a kulcs a bizalom.

Címkék: szexvital.hu, reklám