A műszempilla sokféle lehet

A műszempillával elérheted, hogy dúsabbak vagy hosszabbak legyenek a szempilláid. Ha szeretnéd, a műszempilláid tűnhetnek teljesen természetesnek, de lehetnek egyenesen drámaiak és igézőek is. A műszempillák abban is nagyon különböznek, hogy milyen ívük vagy formájuk van.

A választásnál arra is érdemes gondolni, hogy ez nem egy pár napos projekt, s így a munkában és egyéb helyszíneken és különféle társaságban is meg fogunk jelenni úgy, hogy a műszempilláink díszítik a szemünket. Olyan műszempillát válassz, aminek a mindennapi viselése is öröm!

Mit érdemes tudnod, mielőtt belevágsz?

A műszempilla-ragasztók ma már nagyon modern anyagoknak számítanak, de még így is akad olyan összetevője, amely az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthat ki. Sajnos ezt nem tudhatjuk előre. Viszont ha a műszempilla építése utáni napokban a szem felduzzad vagy pirosodni kezd, a lehető leggyorsabban le kell oldani. Félned persze nem kell, az allergén összetevő eltávolítása után a tünetek elmúlnak, és természetesen semmi baja nem lesz a szemednek.

A műszempillák tartósságát az is nagymértékben meghatározza, hogy hogyan tudjuk ápolni. Például a ragasztónak elég hosszú kötési ideje van, ezért a teljes kötésig, a műszempilla felragasztását követő egy-két napban kerülni kell a szaunát, a gőzt és a szoláriumot.

null

A műszempillákat naponta kétszer meg kell fésülnöd! Enélkül a pillák összeragadnak és összegubancolódnak. Ehhez pedig pillakefére lesz szükséged.

Nagyjából három-, maximum öthetente kell járnod a szempillákat rendbetetetni. A pontos időtartam olyan adottságoktól is függ, hogy például mennyire nőnek gyorsan a szempilláid. Illetve az, hogy milyen mértékben tudtad megóvni a műszempillákat, nyilván szintén befolyásolja az is, hogy mennyire sikerült jól gondoskodnod róluk.

Jó, ha tudod, hogy a műszempillákra nem használhatsz szempillaspirált! A saját szempilláid pedig helyes technika esetén nem fognak jobban hullani, mint amennyire egyébként is tennék.

Mi minden szükséges a minőségi műszempillázáshoz?

Ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy másokat megszépíts a műszempillákkal, vagy a barátnőiddel szívesen rendeznétek egy rendszeres szépítő napot, akkor keressetek együtt egy remek szempilla tanfolyamot, ahol elsajátíthatjátok a műszempilla-építés csínját-bínját. Ha ez megvan, A StudioFlash nem csak a tanfolyamokat rendezi meg, hogy segítsen nektek, de összeállított olyan minőségi szempillás kezdőcsomagokat, amelyekkel egyszerűen és könnyedén belevághattok a kalandba.

Ha mégis egyesével szeretnétek mindent beszerezni, fordítsatok nagy gondot arra, hogy minden műszempilla-alapanyag megfelelő minőségi termék legyen, amely akár professzionális használatra is megfelelő. A műszempilla nem lesz tartós a megfelelő műszempilla-ragasztó nélkül, ráadásul az irritációt is leginkább ez az elem okozhatja.

Címkék: szempilla, tanfolyam, reklám