Ma már egyre fontosabb a tudatos életmód, így természetesen az egészség megőrzésére is nagy hangsúlyt kell fektetni. Vannak olyan hotelek, amelyek speciális gyógyászati ajánlatokkal segítenek minket ebben. Szerencsére minden korosztály megtalálja a számára ideális elfoglaltságot vagy kezelést. A következő pár sorban megtudhatja, hogy milyen egészségmegőrző szolgáltatásokat érdemes igénybe venni.

Gyógyászati programok orvosi támogatottsággal

Mit szólna, ha azt mondanám, hogy ma már nem kell különválasztania az egészségmegőrző szolgáltatásokat és maga a nyaralás vagy pihenés helyszínét?

Bizonyos hoteleknek rendkívül különleges a kínálata, és olyan programokkal egészítik ki profiljukat, amelyeknek köszönhetően az ügyfelek még több bizalmat szavaznak.

A minőségi szálláshelyeken mindez azonban nem légből kapott elméletek alapján történik, ahogy a legtöbb helyen, hanem profi szakorvosi kísérettel.

Például tapasztalt reumatológus szakorvosok segédkeznek a kezelések felállításában, ráadásul zsúfoltságmentes környezetet biztosítanak.

Kezelés típusok

Adottak olyan terápiás kezelések, amelyek egyes betegségek kezelését, de egyben az egészség védelmét is támogatják.

Ezek közül megemlíthető az elektroterápia, a hidroterápia, a mechanoterápia, a súlyfürdő, az ultrahang, a rekreációs kezelés vagy az iszapfürdő.

A hévízi Hotel Európa fit**** gyógykezelései például bizonyítottan jelentős mértékben segédkeznek az egészségmegőrzésben. Itt talán számos újdonsággal találkozik majd, ami nemcsak hasznos, de igazi élménynek is minősül majd.

Legyen szó wellnessről, szépészeti beavatkozásról, gyógyászati programról, valamennyi szolgáltatásra van lehetősége, mindezt reális áron!

null

A karantén és a járvány kipihenése

Talán elsőre meglepő lehet, hogy ma már lehetőség van a Covid19 víruson átesett betegek utókezelésére vagy a karantén okozta felgyülemlett frusztráltság levezetésére is.

Azoknak, akik átestek a víruson, minden bizonnyal a depresszió, a fáradékonyság, a légzési és ízületi gondok tüneteivel is szembe kell nézniük. Az ún. maradványtünetek kezelését személyre szabottan alakítják ki, s a különféle tünetek kezelésére más-más módszereket alkalmaznak. Például lehetőség van mágnesterápiára, magnéziumfürdőre, oxigénterápiára és még hosszan sorolhatnánk.

A Hévízi Tradicionális Kúra olyan magas színvonalú szolgáltatásokat fog össze, amelyek segítenek túltenni magunkat a történteken.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor arra biztatom, hogy látogasson el az Európafitbe, amely minden eddigi, a hotelek szolgáltatásaihoz kapcsolódó elképzeléseit felülírja majd!

Címkék: masszázs, reklám